Eggy & Friends Baby Eggy 3 pcs Φορητά και Επαναφορτιζόμενα Φωτάκια Συντροφιάς (187420.ML.00.01)

22/187420
Code MPN: 187420.ML.00.01
Μάρκα: MegaLight
29,99 €
Άμεσα Διαθέσιμο
1-3 εργάσιμες

  • Αλλαγή προϊόντος σε 14 μέρες
  • Δωρεάν Μεταφορικά για αγορές άνω των 49€
  • Δωρεάν Συσκευασία Δώρου
0+ ετών
 

Eggy & Friends Baby Eggy 3 pcs Φορητά και Επαναφορτιζόμενα Φωτάκια Συντροφιάς (187420.ML.00.01)



Ουάου! Για δες τι όμορφη παρέα.



Ο Eggy και οι φίλοι του ήρθαν για να ξετρελάνουν μικρούς και μεγάλους! Τα αγαπημένα φωτάκια συντροφιάς Eggy & Friends είναι η ωραιότερη παρέα, για χαλάρωση, παιχνίδι και φυσικά τον ύπνο. Δεν είναι απλά ένα όμορφο και εύχρηστο φωτάκι – είναι σίγουρα πολλά περισσότερα.

Είτε ως φως συντροφιάς, για χαλάρωση, διακόσμηση αλλά και ως φωτάκι νυκτός για τον ύπνο, ενδείκνυνται για φωτισμό τοπικά ή για όλο το χώρο δημιουργώντας μια υπέροχη ατμόσφαιρα.

Ανθεκτικά, όμως απαλά στην αφή (μαλακή σιλικόνη), με κατάλληλο φωτισμό LED, κατασκευασμένα από ποιοτικά και πιστοποιημένα υλικά, ο Eggy και οι φίλοι του είναι μια εξαιρετική ιδέα για δώρο που θα συναρπάσει.

Όλα τα φωτάκια συντροφιάς είναι γερμανικής σχεδίασης και πιστοποιημένα από το ινστιτούτο ασφαλείας Intertek, δεν περιέχουν BPA, δεν θερμαίνονται και μπορούν να χρησιμοποιηθούν με ασφάλεια από παιδιά .

Τρεις γλυκούληδες Baby Eggy, αυτά τα χαριτωμένα κλωσοπουλάκια, είναι μια πολύχρωμη και λαμπερή παρέα. Κάθε φωτάκι διαθέτει θερμό λευκό φως αλλά και υπέροχο εναλλασσόμενο φωτισμό RGB σε 7 χρώματα. Με απαλό πάτημα (κλικ) στο κεφαλάκι ανοίγει και κλείνει το φως. Πατώντας παρατεταμένα μπορούμε να ρυθμίσουμε την ένταση. Με δύο κλικ στο κεφάλι ενεργοποιείται η εναλλαγή χρωμάτων σε απαλό RGB και με ένα επιπλέον χάδι μπορείς να διαλέξεις το χρώμα που προτιμάς. Τρεις μικροί φίλοι για να μοιραστείς με τα αδερφάκια, την οικογένεια ή τους φίλους σου!

Η συντροφιά που μεταφέρεται εύκολα παντού καθώς χωράει στην τσέπη!

Κάθε συσκευασία περιέχει 3 (τρία) φωτάκια για να μην αποχωρίζεσαι ποτέ το φωτεινό σου φίλο! Πάνε παντού, είναι επαναφορτιζόμενα και η μπαταρία τους στην χαμηλή ένταση μπορεί να διαρκέσει έως και 200 ώρες για το καθένα. Η συσκευασία περιέχει, καλώδιο φόρτισης USB-C και οδηγίες χρήσης.

Απαραίτητο για νέους γονείς, εξαιρετική παρέα στο νυχτερινό θηλασμό, κατάλληλο για αποφόρτιση των παιδιών, ιδανικό για διάβασμα με χαμηλό φωτισμό, βοηθά στη χαλάρωση, ιδανικό για ανεξάρτητο και αυτόνομο παιδικό διάβασμα, βοηθά τα παιδιά να αποκοιμηθούν καλύτερα, εύκολο στη χρήση και κατάλληλο για χρήση από ηλικιωμένους.

Εκτός από ένα πολύ πρωτότυπο δώρο γενικά, αποτελεί και εξαιρετική επιλογή για γέννηση, βάπτιση, γενέθλια, Πάσχα, Χριστούγεννα.

Γνώρισε και την υπόλοιπη φανταστική παρέα όπως τα τελείως αδιάβροχα μοντέλα Swimmy Hippo και Swimmy Duck για χαρούμενο μπάνιο γεμάτο χρώματα , τον φωτεινό προβολέα Willy Whale για ονειρεμένο δωμάτιο καθώς και τα φωτάκια με ήχο Diggy Dino και Catty Cat.

Σε αρμονικά και καλαίσθητα σχέδια, φιλικοί προς το παιδί και ιδανικοί για αγκαλιές ο Eggy και οι φίλοι του θα σας προσφέρουν ατέλειωτες ώρες συντροφιάς. Όσοι τα κράτησαν στα χέρια τους δεν ήθελαν να τα αποχωριστούν.

Η συσκευασία περιέχει 3 φωτάκια

Ηλικία 0+

Επαναφορτιζόμενο. Διαβάζετε πάντοτε προσεκτικά της οδηγίες χρήσης.

Προσοχή στις απομιμήσεις. Στη συσκευασία περιέχεται καλώδιο φόρτισης USB-C και οδηγίες χρήσης.





Διαστάσεις προϊόντος: 5x5x5,7εκ.



Χαρακτηριστικά:

Τύπος φωτός: 3000 Κ, θερμό λευκό και RGB

Υλικό: Σιλικόνη – ABS – HIPS

Χωρητικότητα μπαταρίας: 1200 mA/h 3.7V

Ταχύτητα φόρτισης μπαταρίας: 500mA

Τύπος μπαταρίας: Lithium Ion

Θύρα φόρτισης: USB-C

Τάση εισόδου: DC5V

Προστασίες: Φόρτισης, υψηλής θερμοκρασίας, βραχυκυκλώματος.

Ονομαστική ισχύς: 0,2W το καθένα

Χρόνος Φόρτισης: 4 ώρες το καθένα

Χρόνος διάρκειας φωτισμού: δυνατός φωτισμός 5 ώρες – χαμηλός 200

Barcode
4064252005080
MPN
187420.ML.00.01
Φύλο
Αγόρι
Αγόρι/Κορίτσι
Κορίτσι
Σειρά
Eggy & Friends
Προτεινόμενη Ηλικία
0+ ετών
BoxNow
Yes
9 αντικείμενα
Νέο προϊόν

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν

Το προϊόν προστέθηκε στα αγαπημένα