Το www.comfuzio.gr είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα έκθεσης και διάθεσης των προϊόντων της εταιρίας «ΧΙΟΣ TOYS ΕΜΠΟΡΙΑ ΕΙΔΩΝ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ε.Π.Ε.» .Η εταιρία μας εδρεύει στην διεύθυνση ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ 35 στο ΜΑΡΟΥΣΙ με Τ.Κ. 15122, ΑΦΜ: 999011660, ΔΟΥ: ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ και ΑΡΙΘΜΟ ΓΕΜΗ: 7353901000.

Βεβαιωθείτε ότι συμφωνείτε με τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις, διότι η περαιτέρω χρήση και η περιήγηση σας στην άνω ιστοσελίδα συνεπάγεται την ρητή και ανεπιφύλακτη συγκατάθεση και συναίνεση σας με τους όρους αυτούς.

1. Όροι

Η «ΧΙΟΣ TOYS ΕΜΠΟΡΙΑ ΕΙΔΩΝ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ε.Π.Ε.», διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς ή να ανανεώνει τους παρόντες όρους και τις προϋποθέσεις των συναλλαγών, που γίνονται μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος, σύμφωνα με τις ανάγκες της και τα συναλλακτικά ήθη. Η «ΧΙΟΣ TOYS ΕΜΠΟΡΙΑ ΕΙΔΩΝ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ε.Π.Ε.» αναλαμβάνει την υποχρέωση να ενημερώνει τους χρήστες για τυχόν τροποποιήσεις καθώς και για οποιαδήποτε αλλαγή μέσα από την ιστοσελίδα του παρόντος ηλεκτρονικού καταστήματος.

2. Παρεχόμενες Πληροφορίες και Προϊόντα

Η «ΧΙΟΣ TOYS ΕΜΠΟΡΙΑ ΕΙΔΩΝ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ε.Π.Ε.» δεσμεύεται ως προς την ποιότητα, την πληρότητα και την εγκυρότητα των πληροφοριών που παρατίθενται στην ιστοσελίδα της www.comfuzio.gr. Αυτό αφορά τα ακριβή στοιχεία που εκτίθενται σε αυτήν και τα περιεχόμενα του ηλεκτρονικού της καταστήματος, των υπηρεσιών που παρέχει υπό την επιφύλαξη τυχόν τεχνικών ή τυπογραφικών λαθών, που δεν μπορούν να προβλεφθούν ή έχουν προκύψει είτε ακούσια είτε λόγω διακοπών της ιστοσελίδας για λόγους ανωτέρας βίας.

3. Περιορισμός Ευθύνης

Η «ΧΙΟΣ TOYS ΕΜΠΟΡΙΑ ΕΙΔΩΝ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ε.Π.Ε.» δεν ευθύνεται έναντι των πελατών/χρηστών για ζημιές που τυχόν προκύψουν από την εκτέλεση ή μη της παραγγελίας τους (εκτός των περιπτώσεων της παραγράφου «ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ – ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ».

Επίσης επιφυλάσσεται ως προς το χρόνο παράδοσης των εμπορευμάτων στις περιπτώσεις ανωτέρας βίας. Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.comfuzio.gr ουδεμία εγγύηση μπορεί να παράσχει για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων, αλλά εγγυάται την έγκαιρη ενημέρωση των τελικών καταναλωτών περί μη διαθεσιμότητά τους.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.comfuzio.gr παρέχει το περιεχόμενο (φωτογραφίες, πληροφορίες, ονόματα, περιγραφές, κτλ), τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που διατίθενται μέσω του δικτυακού τόπου, όπως ακριβώς έχουν.

Σε καμία περίπτωση το ηλεκτρονικό κατάστημα της «ΧΙΟΣ TOYS ΕΜΠΟΡΙΑ ΕΙΔΩΝ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ε.Π.Ε.», δεν φέρει ευθύνη για τυχόν απαιτήσεις νομικής ή αστικής ή/και ποινικής φύσεως,ούτε για τυχόν ζημία (θετική, ειδική ή αποθετική η οποία ενδεικτικά και όχι περιοριστικά, διαζευκτικά ή/και σωρευτικά συνίσταται σε απώλεια κερδών, δεδομένων, διαφυγόντα κέρδη, χρηματική ικανοποίηση κλπ) από επισκέπτες του δικτυακού τόπου ή τρίτους από αιτία που έχει σχέση με την λειτουργία ή μη ή/και τη χρήση του δικτυακού τόπου ή/και σε αδυναμία παροχής υπηρεσιών ή/και πληροφοριών που διατίθενται από αυτόν ή/και από τυχόν μη επιτρεπόμενες παρεμβάσεις τρίτων σε προϊόντα ή/και υπηρεσίες ή/και πληροφορίες που διατίθενται μέσω αυτού.

4. Δικαιώματα Πνευματικής Ιδιοκτησίας

Αυτή η ιστοσελίδα είναι το επίσημο ηλεκτρονικό κατάστημα της «ΧΙΟΣ TOYS ΕΜΠΟΡΙΑ ΕΙΔΩΝ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ε.Π.Ε.» και επίσημη ιστοσελίδα της αλυσίδας καταστημάτων «COMFUZIO». Όλο το περιεχόμενο της ιστοσελίδας, παρεχομένων πληροφοριών και προϊόντων αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της «ΧΙΟΣ TOYS ΕΜΠΟΡΙΑ ΕΙΔΩΝ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ε.Π.Ε.» και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού και ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων.

Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, αναλογική/ψηφιακή εγγραφή και μηχανική αναπαραγωγή, διανομή, μεταφορά, μεταποίηση, μεταπώληση, δημιουργία παραγωγής εργασίας, ή παραπλάνηση του κοινού σχετικά με τον πραγματικό παροχέα του περιεχομένου του διαδικτυακού τόπου. Τυχόν αναπαραγωγή, επανέκδοση, φόρτωση, ανακοίνωση, διάδοση ή μετάδοση ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του περιεχομένου με οποιοδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς, επιτρέπεται μόνο κατόπι προηγούμενης γραπτής άδειας της «ΧΙΟΣ TOYS ΕΜΠΟΡΙΑ ΕΙΔΩΝ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ε.Π.Ε.». Τα ονόματα, εικόνες, λογότυπα, και διακριτικά γνωρίσματα που αντιπροσωπεύουν την «ΧΙΟΣ TOYS ΕΜΠΟΡΙΑ ΕΙΔΩΝ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ε.Π.Ε.», ή/και το ηλεκτρονικό της κατάστημα www.comfuzio.gr, ή και τρίτα μέρη συμβεβλημένα με αυτούς και προστατεύονται από τους ελληνικούς και κοινοτικούς και διεθνείς νόμους περί εμπορικών σημάτων και βιομηχανικής και πνευματικής ιδιοκτησίας. Σε κάθε περίπτωση η εμφάνισή και έκθεσή τους στην ιστοσελίδα www.comfuzio.gr και στο ηλεκτρονικό κατάστημα της «ΧΙΟΣ TOYS ΕΜΠΟΡΙΑ ΕΙΔΩΝ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ε.Π.Ε.» δεν θα πρέπει κατά κανένα τρόπο να εκληφθεί ως μεταβίβαση ή εκχώρηση άδειας ή δικαιώματος χρήσης τους.

5. Ευθύνη Χρήστη

Οι χρήστες της ιστοσελίδας www.comfuzio.gr αποδέχονται ότι δεν θα χρησιμοποιήσουν το ηλεκτρονικό κατάστημα της «ΧΙΟΣ TOYS ΕΜΠΟΡΙΑ ΕΙΔΩΝ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ε.Π.Ε.» για αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιοδήποτε περιεχομένου που είναι παράνομο, βλαβερό, απειλητικό, προσβλητικό, ενοχλητικό, συκοφαντικό, δυσφημιστικό, χυδαίο, άσεμνο, λεβελογραφικό, αποτελεί παράβαση απορρήτου κάποιου άλλου, δείχνει εμπάθεια, ή εκφράζει φυλετικές, εθνικές ή άλλες διακρίσεις, δύναται να προκαλέσει βλάβες σε ανήλικους με οποιονδήποτε τρόπο, δεν δικαιούται να μεταδοθεί σύμφωνα με την νομοθεσία ή τις συμβατικές ή διαχειριστικές σχέσεις (όπως εσωτερικές πληροφορίες, ιδιοκτησιακές και εμπιστευτικές πληροφορίες που αποκτήθηκαν ή αποκαλύφθηκαν ως μέρος εργασιακών σχέσεων ή που καλύπτονται σε συμφωνίες εμπιστευτικότητας), παραβιάζει οποιαδήποτε ευρεσιτεχνία, εμπορικό σήμα, εμπορικό μυστικό, πνευματικά δικαιώματα ή άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα τρίτων, περιέχει ιούς λογισμικού ή οποιουδήποτε άλλους κώδικες, αρχεία ή προγράμματα, που έχουν σχεδιαστεί με σκοπό την πρόκληση βλάβης, την καταστροφή ή τον εξοπλισμό της λειτουργίας οποιοδήποτε λογισμικού ή υλικού υπολογιστών, ηθελημένα ή αθέλητα παραβαίνει την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική νομοθεσία και των διατάξεων αυτής, δύναται να παρενοχλήσει τρίτους με οποιοδήποτε τρόπο και οποιοδήποτε περιεχόμενο χρησιμοποιείται για συλλογή ή αποθήκευση προσωπικών δεδομένων σχετικά με άλλους χρήστες.

Ειδικά, συνιστούμε σε παιδιά και νέους κάτω από 16 ετών να λαμβάνουν την άδεια των γονέων τους πριν την χρήση ή την υποβολή στοιχείων με τα προσωπικά τους στοιχεία στην ιστοσελίδα της «ΧΙΟΣ TOYS ΕΜΠΟΡΙΑ ΕΙΔΩΝ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ε.Π.Ε.».

6. Πολιτική Απορρήτου & Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Ασφάλεια

Η «ΧΙΟΣ TOYS ΕΜΠΟΡΙΑ ΕΙΔΩΝ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ε.Π.Ε.» δίνει μεγάλη σημασία στα θέματα ασφάλειας των προσωπικών σας δεδομένων καθώς και των ηλεκτρονικών σας συναλλαγών και δεσμεύεται να λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα, χρησιμοποιώντας σύγχρονες και προηγμένες μεθόδους , ώστε να παρέχει τη μέγιστη δυνατή διασφάλισή σας. Κάθε πληροφορία που σχετίζεται με τα προσωπικά σας στοιχεία και τις συναλλαγές σας , είναι ασφαλής και απόρρητη.

Η ασφάλεια του ηλεκτρονικού καταστήματος της «ΧΙΟΣ TOYS ΕΜΠΟΡΙΑ ΕΙΔΩΝ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ε.Π.Ε.» επιτυγχάνεται με τις παρακάτω μεθόδους:

Αναγνώριση Πελάτη

Για την αναγνώρισή σας χρησιμοποιείται ο Κωδικός Εισόδου (e-mail ή username) και ο Προσωπικός Μυστικός Κωδικός Ασφαλείας (password), ο οποίος σας παρέχει πρόσβαση με απόλυτη ασφάλεια κάθε φορά που τους χρησιμοποιείτε. Επιπλέον, έχετε τη δυνατότητα να αλλάζετε τον Προσωπικό Μυστικό Κωδικό Ασφαλείας (password) καθώς και την ηλεκτρονική σας διεύθυνση (e-mail), όσο συχνά θέλετε. Εσείς είστε οι απόλυτα υπεύθυνοι για τη διατήρηση και απόκρυψη της μυστικότητας των στοιχείων σας από τρίτους, αφού είστε και οι μόνοι που έχετε πρόσβαση σε αυτά.

Σε περίπτωση που χάσετε τους κωδικούς αναγνώρισης ή αυτοί διαρρεύσουν σε μη εξουσιοδοτημένο πρόσωπο, θα πρέπει να μας ειδοποιήσετε άμεσα, διαφορετικά το ηλεκτρονικό κατάστημα δεν φέρει καμία ευθύνη.

Για λόγους ασφάλειας είναι καλό να αλλάζετε σε τακτά χρονικά διαστήματα το password σας και να αποφεύγετε τη χρήση εύκολα ανιχνεύσιμων κωδικών (πχ. ημερομηνία γέννησης).

Τέλος, μπορείτε και σας προτείνουμε να χρησιμοποιείτε και σύμβολα εκτός από γράμματα και αριθμούς για τη δημιουργία password ενώ το πλήθος το χαρακτήρων θα πρέπει να ανέρχεται στους 8 και άνω.

Εξασφάλιση του Απορρήτου της Μεταφοράς των Προσωπικών σας Δεδομένων

Για την καλύτερη δική σας διασφάλιση του απορρήτου της μεταφοράς δεδομένων, η «ΧΙΟΣ TOYS ΕΜΠΟΡΙΑ ΕΙΔΩΝ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ε.Π.Ε.» χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο κρυπτογράφησης SSL Connection.

Ελεγχόμενη Πρόσβαση (firewall)

Η πρόσβαση στα συστήματα της «ΧΙΟΣ TOYS ΕΜΠΟΡΙΑ ΕΙΔΩΝ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ε.Π.Ε.» ( servers) ελέγχεται από firewall , το οποίο επιτρέπει τη χρήση συγκεκριμένων μόνο υπηρεσιών από τους πελάτες /χρήστες ενώ ταυτόχρονα απαγορεύει την πρόσβαση σε συστήματα και βάσεις δεδομένων που περιέχουν απόρρητα στοιχεία και πληροφορίες για την εταιρία.

Κρυπτογράφηση

Πρέπει να γνωρίζετε ότι σε οποιοιδήποτε σημείο του site εισάγετε προσωπικά δεδομένα (password,πιστωτικές κάρτες, τηλέφωνα, διευθύνσεις κ.λ.π.) υπάρχει κρυπτογράφηση SSL 128-bit. Για να γίνει περισσότερο κατανοητό τι είναι η κρυπτογράφηση σας γνωρίζουμε ότι πρόκειται για ένα τρόπο κωδικοποίησης των πληροφοριών μέχρι αυτές να φτάσουν στους αποδέκτες τους, οι οποίοι με τη σειρά τους μπορούν να την αποκωδικοποιήσουν με τη χρήση του κατάλληλου κλειδιού. Πιο συγκεκριμένα, κάθε φορά που παραγγέλνετε και αφού έχετε συνδεθεί με το username και τον προσωπικό σας κωδικό στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, όλη η επικοινωνία ανάμεσα στον υπολογιστή σας και τα συστήματα της «ΧΙΟΣ TOYS ΕΜΠΟΡΙΑ ΕΙΔΩΝ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ε.Π.Ε.» κρυπτογραφούνται με χρήση κλειδιού 128bits. Με άλλα λόγια, κάθε φορά που στέλνετε πληροφορίες στο σύστημα , ο browser σας τις αποκρυπτογραφεί πρώτα με χρήση κλειδιού 128bit και στη συνέχεια τις στέλνει στο σύστημα.

Ασφάλεια Συναλλαγών

Κατά τις συναλλαγές που πραγματοποιούνται με πιστωτική/χρεωστική κάρτα (online πληρωμή) είτε με PayPal είτε μέσω τράπεζας το ηλεκτρονικό κατάστημα της «ΧΙΟΣ TOYS ΕΜΠΟΡΙΑ ΕΙΔΩΝ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ε.Π.Ε.» ΔΕΝ αποθηκεύει ευαίσθητα στοιχεία των χρηστών (αριθμοί καρτών, κωδικοί κλπ). Όλα τα προσωπικά, ευαίσθητα στοιχεία των πληρωμών καταχωρούνται ΜΟΝΟ στην πλατφόρμα του PayPal ή της τράπεζας ανάλογα τον τρόπο πληρωμής που έχει επιλέξει ο χρήστης.

Απόρρητο Συναλλαγών

Οι ίδιες βασικές αρχές που διέπουν τις κλασικές συναλλαγές ισχύουν και στην περίπτωση του Ηλεκτρονικού Εμπορίου( e-commerce). Η τήρηση του απορρήτου θεωρείται αυτονόητη. Κάθε πληροφορία που μεταβιβάζεται από το μέλος /χρήστη της «ΧΙΟΣ TOYS ΕΜΠΟΡΙΑ ΕΙΔΩΝ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ε.Π.Ε.» είναι άκρως εμπιστευτική και η «ΧΙΟΣ TOYS ΕΜΠΟΡΙΑ ΕΙΔΩΝ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ε.Π.Ε.» έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα, ώστε να γίνεται η χρήση τους μόνο στο επιτρεπόμενο πλαίσιο των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Μερικά από τα μέτρα που έχουν ληφθεί:
Στις πληροφορίες των συναλλαγών σας επιτρέπεται η πρόσβαση μόνο σε εξουσιοδοτημένους υπάλληλους και μόνο όταν είναι απαραίτητο, πχ. για την αποτελεσματικότερη διεκπεραίωση των αιτήσεών σας.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.comfuzio.gr, λειτουργεί σύμφωνα με την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική νομοθεσία και τηρεί με ασφάλεια τα προσωπικά σας δεδομένα για όσο χρονικό διάστημα είστε εγγεγραμμένος σε κάποια υπηρεσία του www.comfuzio.gr τα οποία διαγράφονται μετά την οποιαδήποτε τρόπο λήξη της συναλλακτικής σχέσης. Τα προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.comfuzio.gr, χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από αυτό, με σκοπό τη υποστήριξη, προώθηση και εκτέλεση της συναλλακτικής σχέσης.

Τα τηρούμενα στοιχεία του αρχείου δύνανται να κοινοποιηθούν στις αρμόδιες δικαστικές, αστυνομικές και άλλες διοικητικές αρχές κατόπιν νομίμου αιτήματός τους και σύμφωνα με τις κάθε φορά ισχύουσες νομοθετικές διατάξεις. Ο πελάτης έχει, μέσα στα πλαίσια της νομοθεσίας περί απορρήτου των τηλεπικοινωνιών, τα δικαιώματα ενημέρωσης και αντίρρησης που προβλέπουν τα άρθρα 11 έως 13 του Ν.2471/97.

Όλοι οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να ζητήσουν πληροφορίες για τα στοιχεία που τους αφορούν καθώς και να ζητήσουν διόρθωσή τους, εάν είναι σε θέση να αποδείξουν την ύπαρξη λάθους.
Τέλος, για τη δική σας ασφάλεια θα πρέπει και εσείς να προσπαθείτε να χειρίζεστε όλες τις πληροφορίες που παρέχονται μέσω του συστήματος ως εμπιστευτικές και απόρρητες και να μην τις κοινοποιείτε σε τρίτους.

Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Για να διεκπεραιώνουμε τις παραγγελίες σας ενδέχεται να σας ζητείται να δίνετε προσωπικά σας στοιχεία ( όνομα, επίθετο, επάγγελμα, προορισμός αποστολής παραγγελίας, e-mail κλπ) κάθε φορά που επισκέπτεσθε την ιστοσελίδα www.comfuzio.gr. Πάντως πρέπει να γνωρίζετε ότι τα προσωπικά στοιχεία που δηλώνετε στο www.comfuzio.gr χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για να βελτιώνουμε τις παρεχόμενες υπηρεσίες μας, για να επικοινωνούμε καλύτερα μαζί σας και για τη διασφάλιση της ομαλής λειτουργίας της αντίστοιχης υπηρεσίας και σε καμία περίπτωση δεν χρησιμοποιούνται από οποιονδήποτε τρίτο( εξαιρούνται οι περιπτώσεις που προβλέπονται από το Νόμο). H προστασία προσωπικών δεδομένων διέπεται από τις αρχές του Ν. 2472/97 όπως αυτός τροποποιήθηκε από τον Ν. 3471/2006 για την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων.
«ΧΙΟΣ TOYS ΕΜΠΟΡΙΑ ΕΙΔΩΝ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ε.Π.Ε.» επιτρέπει μόνο σε συγκεκριμένα άτομα που εργάζονται στην εταιρία να έχουν πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα και γενικά απαγορεύεται η πρόσβαση προσώπων στα προσωπικά σας δεδομένα χωρίς προηγούμενη εξουσιοδότηση.
Σε πολύ σπάνιες περιπτώσεις τα προσωπικά σας στοιχεία ενδέχεται να κοινοποιηθούν σε εταιρίες που συνεργάζονται με την «ΧΙΟΣ TOYS ΕΜΠΟΡΙΑ ΕΙΔΩΝ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ε.Π.Ε.» αλλά πάντοτε με προϋποθέσεις που έχουν να κάνουν με τη προώθηση και εκτέλεση της παραγγελίας σας και με γνώμονα ότι τα προσωπικά σας στοιχεία δεν θα χρησιμοποιηθούν για παράνομους σκοπούς.
Εάν έχετε οποιαδήποτε απορία ή έχετε κάποια πρόταση ή δήλωση που επιθυμείτε να κάνετε σχετικά με τα ανωτέρω θέματα σας παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας, μέσω της ειδικής φόρμας που θα βρείτε στο link:

https://www.comfuzio.gr/ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανά πάσα στιγμή όλοι οι χρήστες έχουν δικαίωμα να ενημερώνονται αλλά και να εκφράζουν την αντίρρησή τους όσον αφορά την περαιτέρω επεξεργασία των δεδομένων τους, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία για την προστασία των προσωπικών δεδομένων.

7. Ενημέρωση για τα Cookies

Τα «cookies» είναι μικρά αρχεία με πληροφορίες που μια ιστοσελίδα αποθηκεύει στον υπολογιστή ενός χρήστη, ώστε κάθε φορά που ο χρήστης συνδέεται στην ιστοσελίδα, η τελευταία να ανακτά τις εν λόγω πληροφορίες και να προσφέρει στο χρήστη σχετικές με αυτές υπηρεσίες.
Τα cookies μπορούν να βελτιώσουν την εμπειρία περιήγησης επιτρέποντας στις τοποθεσίες να απομνημονεύουν τις προτιμήσεις σας ή δίνοντάς σας τη δυνατότητα να αποφεύγετε τη σύνδεση κάθε φορά που επισκέπτεστε συγκεκριμένες τοποθεσίες. Χαρακτηριστικό παράδειγμα τέτοιων πληροφοριών είναι οι προτιμήσεις του χρήστη σε μια ιστοσελίδα, όπως αυτές δηλώνονται από τις επιλογές που κάνει ο χρήστης στη συγκεκριμένη ιστοσελίδα (π.χ. επιλογή συγκεκριμένων «κουμπιών», αναζητήσεων, διαφημίσεων, κλπ).
Τα cookies είναι απόλυτα ασφαλής και δεν αποθηκεύουν διευθύνσεις email ή αριθμούς τηλεφώνου. Εάν δεν θέλετε οι τοποθεσίες να αποθηκεύουν cookie στον υπολογιστή σας, μπορείτε να τα αποκλείσετε. Μπορείτε επίσης να ορίσετε για ποιες τοποθεσίες θέλετε να αποκλείονται τα cookie. Ο αποκλεισμός των cookies μπορεί να μην επιτρέψει να προβάλλονται σωστά ορισμένες σελίδες ή μπορεί να λάβετε ένα μήνυμα από μια τοποθεσία που σας ενημερώνει ότι για να την προβάλετε σωστά πρέπει να κάνετε αποδοχή των cookie.
Στο www.comfuzio.gr  χρησιμοποιούμε cookies για την καλύτερη δυνατή λειτουργίας της ιστοσελίδας , τη σωστή περιήγηση σας, τη σύνδεση και τη μετακίνηση στις σελίδες καθώς και για την παροχή διαφημιστικού περιεχομένου βασιζόμενο στα ενδιαφέροντα και τις ανάγκες σας.
Επίσης, τα cookies χρησιμοποιούνται για να αναλύσουμε πώς οι επισκέπτες χρησιμοποιούν τον ιστότοπό μας, πώς περιηγούνται ή αν αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα για να μπορέσουμε να το διορθώσουμε. Όλες οι πληροφορίες που συλλέγονται από αυτά τα cookies είναι ανώνυμες και χρησιμοποιούνται μόνο για να βελτιώσουμε τη δομή και το περιεχόμενο του ιστότοπου.

8. Έξοδα Αποστολής / Παράδοση Προϊόντων

Κόστος Αποστολής Ελλάδα

Δωρεάν έξοδα αποστολής: Όταν η αξία της παραγγελία σας ξεπερνά τα 49,00 ευρώ δεν χρεώνεστε τα μεταφορικά έξοδα, με εξαίρεση παραγγελίες που περιέχουν ογκώδη αντικείμενα.

Όταν η αξία της παραγγελία σας δεν υπερβαίνει τα 49,00 ευρώ τα μεταφορικά έξοδα διαμορφώνονται στα 3,00 € για αποστολές με ΕΛΤΑ Courier, στα 5,00 € για αποστολές με ACS Courier σε όλη την Ελλάδα, στα 2,50 € για αποστολές με Box Now και στα 3.50 € για αποστολές με Pack-Man Courier αποκλειστικά στην περιοχή της Αττικής. Ενδέχεται να υπάρξουν διαφοροποιήσεις στην χρέωση των μεταφορικών εξόδων σε περιπτώσεις εναλλακτικών μεθόδων αποστολής και επιπρόσθετων υπηρεσιών.

Η αποστολή των παραγγελιών σε όλη την Ελλάδα γίνεται σε συνεργασία με την εταιρεία ταχυμεταφορών ΕΛΤΑ COURIER   ή με την ACS COURIER με επιλογή του πελάτη. Πλέον προστίθεται και η δυνατότητα για παραλαβή της παραγγελίας σας από ένα αυτόματο μηχάνημα της Box Now όλο το 24ωρο. Η αποστολή των παραγγελιών εντός της Αττικής γίνονται και με την εταιρεία ταχυμεταφορών Pack-Man Courier με δυνατότητα παράδοσης την επόμενη εργάσιμη.

Εξαιρούνται οι παραγγελίες με ογκώδη ή βαρέα προϊόντα (πχ. ηλεκτροκίνητα αυτοκίνητα, τσουλήθρες, παιδικές χαρές, περπατούρες, ποδήλατα, τρίκλυκλα, κουκλόσπιτα κτλ.) οι οποίες αποστέλλονται αυστηρά με μεταφορική εταιρεία κατόπιν συνεννόησης, με παράδοση επί του πεζοδρομίου και χρέωση 10,00 € ανεξαρτήτως αξίας του προϊόντος (δεν ισχύουν τα δωρεάν μεταφορικά). Οι παραγγελίες που αποστέλλονται με μεταφορική εταιρία πρέπει να πληρωθούν εμπρόθεσμα είτε με πιστωτική / χρεωστική κάρτα, είτε με PayPal, είτε με τραπεζική κατάθεση καθώς δεν υποστηρίζεται η αντικαταβολή.

Κόστος Αποστολής Κύπρος

Τα μεταφορικά έξοδα για παραγγελίες με προορισμό την Κύπρο είναι 20,00 ευρώ ανεξαρτήτως ύψους παραγγελίας για δέματα που δεν ξεπερνούν τα 14 κιλά ογκομετρικά. Ενδέχεται να υπάρξουν  διαφοροποιήσεις στην χρέωση των μεταφορικών εξόδων σε περιπτώσεις εναλλακτικών μεθόδων αποστολής και επιπρόσθετων υπηρεσιών.

Η αποστολή των παραγγελιών στην Κύπρο γίνεται σε συνεργασία με την υπηρεσία FPC Fast Parcel Cyprus της εταιρίας ταχυμεταφορών ΕΛΤΑ Courier.

Εξαιρούνται οι παραγγελίες με ογκώδη ή βαρέα προϊόντα (πχ. ηλεκτροκίνητα αυτοκίνητα, τσουλήθρες, παιδικές χαρές, περπατούρες, ποδήλατα, τρίκλυκλα, κουκλόσπιτα κτλ.) οι οποίες δεν αποστέλλονται. Οι παραγγελίες που αποστέλλονται στην Κύπρο πρέπει να πληρωθούν εμπρόθεσμα είτε με πιστωτική / χρεωστική κάρτα, είτε με PayPal καθώς δεν υποστηρίζεται η αντικαταβολή.

Πίνακας Εξόδων Αποστολής

ΜεταφορικήKόστος ΜεταφορικώνΚόστος ΑντικαταβολήςΔωρεάν Μεταφορικά
ΕΛΤΑ Courier3,00 ευρώ2,00 ευρώΓια παραγγελίες άνω των 49,00 ευρώ.
ACS Courier5,00 ευρώ2,00 ευρώΓια παραγγελίες άνω των 49,00 ευρώ

Pack-Man Courier (Εντός Αττικής)

3,50 ευρώ2,00 ευρώΓια παραγγελίες άνω των 49,00 ευρώ

Box Now

2,50 ευρώΔεν υποστηρίζεταιΓια παραγγελίες άνω των 49,00 ευρώ
Μεταφορική (Επί του πεζοδρομίου)10,00 ευρώΔεν υποστηρίζεταιΔεν υποστηρίζεται
FPC Fast Parcel Cyprus20,00 ευρώΔεν υποστηρίζεταιΔεν υποστηρίζεται

Χρόνος Εκτέλεσης Παραγγελίας

Οι παραγγελίες που καταχωρούνται μέχρι τις 13.00 από Δευτέρα έως Παρασκευή εκτελούνται και παραδίδονται στην εταιρεία ταχυμεταφορών την ίδια ημέρα ενώ τηρείται η σειρά προτεραιότητας. Σημειώνεται ότι τα προϊόντα θα πρέπει να είναι άμεσα διαθέσιμα.

Οι παραγγελίες που καταχωρούνται μετά τις 13.00 εκτελούνται κανονικά αλλά παραδίδονται για αποστολή στην εταιρεία ταχυμεταφορών την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Οι παραγγελίες που καταχωρούνται την Παρασκευή μετά τις 13:00 και κατά την διάρκεια του Σαββατοκύριακου, εκτελούνται και παραδίδονται στην εταιρεία ταχυμεταφορών για αποστολή την Δευτέρα (εφόσον είναι εργάσιμη ημέρα).

*Σε περίοδο εορτών (Χριστούγεννα, Πάσχα) ο χρόνος διεκπεραίωσης της παραγγελίας μεταβάλετε ανάλογα με τον φόρτο εργασίας και το παραπάνω πρόγραμμα δεν ισχύει.

Εκτιμώμενος Χρόνος Παράδοσης

Οι παραγγελίες που αποστέλλονται με Pack-Man Courier:

 • εντός Αττικής παραδίδονται σε 1-2 εργάσιμες.

*Η παράδοση την επόμενη εργάσιμη ημέρα ισχύει εφόσον ο courier παραλάβει το δέμα την ίδια ημέρα. H παραγγελία πρέπει να έχει καταχωρηθεί πριν τις 13:00. Η εταιρεία Pack-Man Courier παραδίδει μόνο στις περιοχές κάλυψης εντός Αττικής. Εργάσιμες ημέρες είναι Δευτέρα έως Παρασκευή και εξαιρούνται οι αργίες. Η αποστολής της παραγγελίας και ο χρόνος παράδοσης μπορεί να διαφοροποιηθεί ανάλογα με τις συνθήκες και τον φόρτο εργασίας.

Περιοχές Κάλυψης Pack-Man Courier ανά T.Κ.
ΠΕΡΙΟΧΗΤΚ
ΑΘΗΝΑ10431 έως 11145,11251 έως 11855
ΓΑΛΑΤΣΙ11146,11147
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ12131 έως 12137
ΑΙΓΑΛΕΩ12241 έως 12244
ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ12351
ΧΑΪΔΑΡΙ12461,12462
ΙΛΙΟΝ13121 έως 13123
ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ13231
ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ13341 έως 13344
ΦΥΛΗ/ΧΑΣΙΑ13351
ΚΑΜΑΤΕΡΟ13451
ΖΕΦΥΡΙ13461
ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ13561,13562
ΑΧΑΡΝΑΙ13671 έως 13675
ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ13676
ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗ13677
ΗΡΑΚΛΕΙΟ14121,14122
ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ14123
ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ14231 έως 14235
ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΦΛΕΙΑ14341 έως 14342
ΝΕΑ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ14343
ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ14451,14452
ΚΗΦΙΣΙΑ14561 έως 14564
ΑΓΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ14565
ΚΡΥΟΝΕΡΙ14568
ΑΝΟΙΞΗ14569
ΔΡΟΣΙΑ14572
ΡΟΔΟΠΟΛΗ14574
ΣΤΑΜΑΤΑ14575
ΔΙΟΝΥΣΟΣ14576
ΕΚΑΛΗ14578
ΝΕΑ ΕΡΥΘΡΑΙΑ14671
ΠΕΥΚΗ15121
ΜΑΡΟΥΣΙ15121 έως 15126
ΜΕΛΙΣΣΙΑ15127
ΧΑΛΑΝΔΡΙ15231 έως 15234
ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ/ΣΙΔΕΡΑ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ15235
ΠΕΝΤΕΛΗ/ΝΕΑ ΠΕΝΤΕΛΗ15236
ΦΙΛΟΘΕΗ15237
ΠΑΤΗΜΑ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ15238
ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ15341 έως 15343
ΓΕΡΑΚΑΣ15344
ΠΑΛΛΗΝΗ15351
ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ15354
ΝΈΟ ΨΥΧΙΚΟ15451
ΨΥΧΙΚΟ15452
ΧΟΛΑΡΓΟΣ15561,15562
ΠΑΠΑΓΟΣ15669
ΖΩΓΡΑΦΟΣ15771 έως 15773
ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ16121,16122
ΒΥΡΩΝΑΣ16231 έως 16233
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ16341 έως 16346
ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ16451,16452
ΓΛΥΦΑΔΑ16561,16562
ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ16671
ΒΑΡΗ16672
ΒΟΥΛΑ16673
ΕΛΛΗΝΙΚΟ16777
ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ17121 έως 17124
ΔΑΦΝΗ/ΥΜΗΤΤΟΣ17234 έως 17237
ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ17341 έως 17343
ΑΛΙΜΟΣ17455,17456
ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ17561 έως 17564
ΚΑΛΛΙΘΕΑ17671 έως 17676
ΤΑΥΡΟΣ17778
ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ18120 έως 18122
ΑΓ. Ι. ΡΕΝΤΗΣ18233
ΜΟΣΧΑΤΟ18344 έως 18346
ΝΙΚΑΙΑ18451 έως 18454
ΠΕΙΡΑΙΑΣ18531 έως 18547
ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ18648
ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ18755 έως 18758
ΠΕΡΑΜΑ18863
ΠΑΙΑΝΙΑ19002
ΣΠΑΤΑ 19004
ΕΛΕΥΣΙΝΑ19200
ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ19300
ΜΑΓΟΥΛΑ/ΜΑΓΟΥΛΑ19600

Οι παραγγελίες που αποστέλλονται με ΕΛΤΑ Courier:

 • εντός Πόλης παραδίδονται σε 1-3 εργάσιμες ημέρες*.
 • στην Ηπειρωτική Ελλάδα παραδίδονται σε 1-4 εργάσιμες ημέρες*.
 • σε Νησιά της Ελλάδας παραδίδονται σε 2-4 εργάσιμες ημέρες*.
 • σε Δυσπρόσιτες Περιοχές της Ελλάδας παραδίδονται σε 2-7 εργάσιμες ημέρες*.
 • στην Κύπρο παραδίδονται σε 5-10 εργάσιμες ημέρες.

*Ο χρόνος παράδοσης είναι ενδεικτικός, δεν είναι δεσμευτικός και απόλυτος, αφορά εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία αποστολής της παραγγελίας και μπορεί να διαφοροποιηθεί ανάλογα με τις συνθήκες.

Οι παραγγελίες που αποστέλλονται με ACS Courier:

 • εντός Πόλης παραδίδονται σε 1-2 εργάσιμες ημέρες*.
 • στην Ηπειρωτική Ελλάδα παραδίδονται σε 1-3 εργάσιμες ημέρες*.
 • σε Νησιά της Ελλάδας παραδίδονται σε 2-4 εργάσιμες ημέρες*.
 • σε Δυσπρόσιτες Περιοχές της Ελλάδας παραδίδονται σε 2-7 εργάσιμες ημέρες*.

*Ο χρόνος παράδοσης είναι ενδεικτικός, δεν είναι δεσμευτικός και απόλυτος, αφορά εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία αποστολής της παραγγελίας και μπορεί να διαφοροποιηθεί ανάλογα με τις συνθήκες.

Οι παραγγελίες που αποστέλλονται με Box Now:

 • στην Ηπειρωτική Ελλάδα παραδίδονται σε 1-2 εργάσιμες ημέρες*.
 • σε Νησιά της Ελλάδας παραδίδονται σε 2-3 εργάσιμες ημέρες*.

*Ο χρόνος παράδοσης είναι ενδεικτικός, δεν είναι δεσμευτικός και απόλυτος, αφορά εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία αποστολής της παραγγελίας και μπορεί να διαφοροποιηθεί ανάλογα με τις συνθήκες.

*Παραδόσεις στα Locker πραγματοποιούνται Δευτέρα-Σάββατο. Δεν πραγματοποιούνται παραδόσεις τις Κυριακές και τις επίσημες αργίες.

Οι παραγγελίες που αποστέλλονται με Fast Parcel Cyprus:

 • στην Κύπρο παραδίδονται σε 5-10 εργάσιμες ημέρες ακτοπλοϊκός.

*Ο χρόνος παράδοσης είναι ενδεικτικός, δεν είναι δεσμευτικός και απόλυτος, αφορά εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία αποστολής της παραγγελίας και μπορεί να διαφοροποιηθεί ανάλογα με τις συνθήκες.

Καθυστέρηση παραγγελίας

Η τυχόν καθυστέρηση της παραγγελίας σας μπορεί να οφείλεται σε έναν από τους παρακάτω λόγους:

 • Όσα προϊόντα εμφανίζονται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.comfuzio.gr ως άμεσα διαθέσιμα υπάρχουν σε απόθεμα ικανό για να καλυφθούν οι ανάγκες των πελατών μας. Διαφορετικά, τα προϊόντα που εμφανίζονται με περιορισμένο απόθεμα ενδέχεται να μην διατίθενται άμεσα, αλλά κατόπιν παραγγελίας από τους προμηθευτές μας. Τέλος, τα προϊόντα που εμφανίζονται ως μη διαθέσιμα είτε έχουν εξαντληθεί προσωρινά από το απόθεμα των καταστημάτων μας είτε ενδέχεται να έχουν καταργηθεί. Σε κάθε περίπτωση ενημερώνεστε άμεσα για τυχόν προβλήματα που μπορεί να προκύψουν αναφορικά με την διαθεσιμότητα των προϊόντων.
 • Σε περιόδους αιχμής (π.χ Χριστούγεννα, Πάσχα, Απόκριες) όπου παρατηρείται αυξημένη ζήτηση και μεγάλος όγκος παραδόσεων.
 • Σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων, απεργιών καθώς και σε περιπτώσεις ανωτέρας βίας, που δύναται να επηρεάσει την μεταφορά και παράδοση της παραγγελίας.
 • Σε περίπτωση που ένα ή περισσότερα προϊόντα δεν είναι άμεσα διαθέσιμα ή βρίσκονται σε διαφορετικά καταστήματα και πρέπει συγκεντρωθούν για την αποστολή τους.
 • Σε περίπτωση που έχει επιλεχθεί σαν τρόπος πληρωμής η τραπεζική κατάθεση, δεν έχει πραγματοποιηθεί η πληρωμή άμεσα, δεν είναι δυνατή η επαλήθευση της τραπεζικής συναλλαγής είτε λόγω ελλιπών στοιχείων είτε λόγω καθυστέρησης της πίστωσης στους διαθέσιμους τραπεζικούς λογαριασμούς. Για την αποφυγή τυχόν καθυστερήσεων, συνιστούμε να μας αποστέλλετε το αποδεικτικό της κατάθεσή σας. Σε αυτό είναι απαραίτητο να αναγράφεται ο κωδικός της παραγγελίας, το ονοματεπώνυμο σας καθώς και να είναι ευδιάκριτος ο λογαριασμός μας και το ποσό της κατάθεσης.
 • Σε περίπτωση που είναι αδύνατη η τηλεφωνική ή/και μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου επικοινωνία μαζί σας (εάν παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα στην παραγγελία σας, είτε σε σχέση με το προϊόν, είτε σε σχέση με την πληρωμή του) επειδή π.χ. τα στοιχεία που έχετε καταχωρήσει δεν είναι σωστά ενημερωμένα.

9. Ακύρωση Παραγγελίας - Επιστροφές – Αντικατάσταση Προϊόντων

*

Ακύρωση Παραγγελίας

Ο πελάτης διατηρεί το δικαίωμα να προβεί σε ακύρωση της παραγγελίας στις ακόλουθες περιπτώσεις:

 1. Πριν ολοκληρώσετε την παραγγελία σας, κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής διαδικασίας μπορείτε να κάνετε πίσω (back) και να διαγράψετε τις ποσότητες των προϊόντων από το καλάθι αγορών.
 2. Αν έχετε ήδη καταχωρήσει την ηλεκτρονική σας παραγγελία αλλά δεν έχει αποσταλεί ακόμη μπορείτε να την ακυρώσετε καλώντας έγκαιρα στο 2106300228 ή μέσω αποστολής email στο [email protected]. Στην περίπτωση που η παραγγελία σας έχει εξοφληθεί με πιστωτική/χρεωστική κάρτα, τραπεζική κατάθεση/ έμβασμα ή PayPal γίνετε άμεση πίστωση (full refund) της αξίας της, συμπεριλαμβανομένων και των εξόδων αποστολής με τον τρόπο που έγινε η εξόφληση.
 3. Στην περίπτωση που η παραγγελία σας έχει αποσταλεί αλλά δεν την έχετε παραλάβει ακόμα, θα πρέπει να επικοινωνήσετε άμεσα μαζί μας για να γίνει ανάκληση της αποστολής και επιστροφή σε εμάς. Η ακύρωση της παραγγελίας και η επιστροφή χρημάτων, στην περίπτωση πληρωμής με πιστωτική κάρτα, PayPal ή με τραπεζική κατάθεση γίνεται εφόσον έχει επιστραφεί η παραγγελία σε εμάς σε άρτια κατάσταση.
 4. Στην περίπτωση που έχετε παραλάβει την παραγγελία σας έχετε το δικαίωμα της υπαναχώρησης και μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας εντός 14 ημερολογιακών ημερών στο 2106300228 ή μέσω αποστολής email στο [email protected] για να επιστρέψετε την παραγγελία σας. Σε αυτήν την περίπτωση ισχύουν οι όροι της υπαναχώρησης όπου αναλύονται παρακάτω στην παράγραφο "Δικαίωμα Υπαναχώρησης". Η ακύρωση της παραγγελίας και η επιστροφή χρημάτων, στην περίπτωση πληρωμής με αντικαταβολή, πιστωτική κάρτα, PayPal ή με τραπεζική κατάθεση γίνεται εφόσον έχει επιστραφεί η παραγγελία σε εμάς σε άρτια κατάσταση.
 5. Στην περίπτωση που έχετε παραλάβει την παραγγελίας σας και έχουν παρέλθει 14 ημερολογιακές ημέρες από την παραλαβή της παραγγελίας σας δεν είναι εφικτή η επιστροφή της.

Η εταιρεία μας διατηρεί το δικαίωμα να προβεί σε ακύρωση της παραγγελίας στις ακόλουθες περιπτώσεις:

 1. Λόγω εξάντλησης αποθέματος σε προϊόν/ προϊόντα της παραγγελίας σας. (Ενημερώνεστε άμεσα σε αυτήν την περίπτωση πριν προβούμε σε ακύρωση.)
 2. Λόγω λανθασμένων στοιχείων αποστολής ή και αδυναμία επικοινωνίας για την επιβεβαίωση της παραγγελίας σας.
 3. Λόγω αδυναμίας επιβεβαίωσης εξόφλησης της παραγγελίας σας.
 4. Λόγω αδυναμίας αποστολής / παράδοσης σε περιοχές που δεν εξυπηρετούνται από τις εταιρείες ταχυμεταφορών / μεταφορικές.
 5. Λόγω ανάρμοστης, μη αξιόπιστης συμπεριφοράς ή υποβολή ψευδών στοιχειών παράδοσης/χρέωσης.

*

*

Επιστροφές ή Αντικατάσταση Προϊόντων

Για την καλύτερη δική σας εξυπηρέτηση και αποφυγή ταλαιπωρίας, σας συνιστούμε κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας και πριν την υπογραφή για την παραλαβή της, να ελέγξετε διεξοδικά το πακέτο για εμφανή σημάδια φθορών, σκισιμάτων, χτυπημάτων κ.τ.λ. Σε τέτοια περίπτωση επικοινωνήστε άμεσα με το κέντρο εξυπηρέτησης πελατών στο 2106300228.

Εάν επιθυμείτε να αλλάξετε κάποιο προϊόν ή θέλετε να επιστρέψετε τυχόν ελαττωματικά προϊόντα, για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες:

Επιστροφές ή/και Αντικατάσταση προϊόντων γίνεται:

 • Σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα του www.comfuzio.gr πουλήθηκαν λανθασμένα προϊόντα κακής και ελαττωματικής ποιότητας (λάθος στην λήψη της παραγγελίας, στην τιμολόγηση, στην αποστολή, κατεστραμμένα κατά την μεταφορά ή με κακή συσκευασία)
 • Σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες υπήρξε πρόβλημα/πραγματικό ελάττωμα στο προϊόν (λειτουργίας ή ποιότητας).
 • Εάν το προϊόν καλύπτεται από εργοστασιακή εγγύηση, μπορούμε να σας ενημερώσουμε για το πού και πώς πραγματοποιείται η επισκευή/αντικατάσταση του προϊόντος.

Επιστροφές ή/και Αντικατάσταση προϊόντων δεν γίνεται:

 • Σε κάθε περίπτωση, επιστροφές και αλλαγές δεν γίνονται αποδεκτές εάν το ελάττωμα προέρχεται από κακή χρήση του καταναλωτή, παραβίαση των οδηγιών χρήσης του προϊόντος ή γίνεται χρήση του προϊόντος πέραν από αυτή που ορίζεται από τον κατασκευαστή.
 • Δεν είναι εφικτή η επιστροφή / αλλαγή / αντικατάσταση προϊόντων με ανοιγμένη ή κατεστραμμένη συσκευασία, προϊόντων με εμφανή σημάδια χρήσης, τροφίμων, προϊόντων υγιεινής (μάσκες προστασίας κτλ.).
 • Δεν είναι εφικτή η επιστροφή / αλλαγή εποχιακών ειδών μετά το πέρας της περιόδου πώλησης τους όπως Πασχαλινών Ειδών (Λαμπάδες), Αποκριάτικων Ειδών (Στολές και Αξεσουάρ) και Καλοκαιρινών ειδών (Φουσκωτά, Μάσκες).
 • Ειδικότερα δεν είναι εφικτή η επιστροφή προϊόντων και χρημάτων ακόμη και να βρίσκονται στην αρχική τους κατάσταση για τις εξής κατηγορίες προϊόντων: Αποκριάτικες Στολές, Καλλυντικά, Κάλτσες, Μπαταρίες, Μάσκες Προστασίας, Ιπτάμενα Παιχνίδια.
 • Δεν είναι εφικτή η επιστροφή / αλλαγή προϊόντων που δόθηκαν από ενέργειες προώθησης όπως τα δώρα διαγωνισμών.

Για όλες τις ανωτέρω περιπτώσεις το ανώτατο χρονικό περιθώριο επιστροφής για αντικατάσταση δεν δύναται να παραταθεί πέραν των δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής/ αγοράς. Επιπλέον, για όλες τις περιπτώσεις θα πρέπει το προϊόν προς αντικατάσταση να συνοδεύεται απαραίτητα με την πρωτότυπη απόδειξη αγοράς, να βρίσκονται στην κατάσταση που παρελήφθησαν από τον πελάτη, πλήρη άθικτα και χωρίς φθορές και η συσκευασία τους να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει το προϊόν και να είναι σε άριστη κατάσταση, μαζί με όλα τα έγγραφα και αντικείμενα που συνόδευαν το προϊόν (οδηγίες, φορτιστές, μπαταρίες, καλώδια, πιόνια, κάρτες, κλπ). Πριν από κάθε επιστροφή πρέπει να προηγηθεί συνεννόηση με την «ΧΙΟΣ TOYS ΕΜΠΟΡΙΑ ΕΙΔΩΝ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ε.Π.Ε.» στο τηλέφωνο 2106300228 ή μέσω email στο [email protected] .

*

Δικαίωμα Υπαναχώρησης

Όροι και προϋποθέσεις για την άσκηση του δικαιώματος υπαναχώρησης:

Σαν καταναλωτής μπορείτε να ασκήσετε το δικαίωμα της υπαναχώρησης και να επιστρέψετε τα προϊόντα της παραγγελία σας εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών* από την ολοκλήρωσή/παραλαβή της ώστε να θεωρηθεί εμπρόθεσμη χωρίς να αιτιολογήσετε την απόφασή σας ακολουθώντας την παρακάτω διαδικασία:

 • Επικοινωνία το αργότερο εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την αγορά στο τηλέφωνο 2106300228 ή με email στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected]
 • Είναι απαραίτητη η συμπλήρωση και η υποβολή της φόρμας αίτησης υπαναχώρησης, με τα αποδεικτικά σας εντός του προβλεπόμενου χρόνου.
 • Το προϊόν είναι απαραίτητο να συνοδεύεται από όλα τα απαραίτητα νόμιμα έγγραφα που αποδεικνύουν την συναλλαγή (απόδειξη αγοράς ή τιμολόγιο πώλησης).
 • Το προϊόν είναι απαραίτητο να βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση, η συσκευασία του να είναι η αυθεντική, σε άριστη κατάσταση, όχι κατεστραμμένη ή ελλιπής ή με εμφανή σημάδια φθοράς και να περιλαμβάνονται όλα τα παρελκόμενα, τυχόν δώρα, συνοδευτικά προϊόντα και υλικά. Σε περίπτωση που αποδειχθεί πως προϊόν έχει χάσει την αξία του λόγω κακής μεταχείρισης η οποία ξεφεύγει από την απλή εξέταση της λειτουργικότητας και των χαρακτηριστικών του προϊόντος, ο καταναλωτής είναι υποχρεωμένος να αποκαταστήσει στον έμπορο με χρηματική αποζημίωση την απολεσθείσα αξία του προϊόντος λόγω της χρήσης, μερική ή ολική. Σε αυτήν την περίπτωση από το ποσό που θα σας επιστρέψουμε, θα αφαιρεθεί η συγκεκριμένη χρηματική αποζημίωση. Σε κάθε τέτοια περίπτωση συμψηφισμού θα ενημερωθείτε πριν ολοκληρωθεί η διαδικασία πίστωσης και επιστροφής των χρημάτων. Σε ορισμένες περιπτώσεις θεωρείται ότι η αποσφράγιση της συσκευασίας του προϊόντος συνεπάγεται αυτόματα ότι έχει χάσει τουλάχιστον το 50% της εμπορικής του αξίας και σε περίπτωση υπαναχώρησης θα πιστώνεται ανάλογα στο 50% ή και λιγότερο της αξίας τιμολόγησης.

Διαδικασία επιστροφής προϊόντων:

 • Η επιστροφή των προϊόντων της παραγγελίας μπορεί να πραγματοποιηθεί αποκλειστικά με δική σας ευθύνη είτε σε ένα από τα φυσικά μας καταστήματα, είτε με δικό σας μέσο, είτε με την αποστολή τους χρησιμοποιώντας εταιρία ταχυμεταφορών της επιλογής σας, όπου επιβαρύνεστε εσείς εξολοκλήρου το κόστος επιστροφής.
 • Η επιστροφή πρέπει να ολοκληρωθεί στο χρονικό διάστημα των (14) ημερολογιακών ημερών από την υποβολή της αίτησης υπαναχώρησης.

Έλεγχος & Επιστροφή Χρημάτων:

 • Με την ολοκλήρωση της παραλαβής του προϊόντος/προϊόντων από εμάς, εφόσον ελεγχθεί και διαπιστωθεί η καλή του κατάσταση κατά τα ανωτέρω, θα σας επιστρέψουμε στο σύνολό του το τίμημα που έχετε καταβάλει για τη συγκεκριμένη αγορά, με τον ίδιο τρόπο που το είχατε εξοφλήσει το αργότερο εντός 14 ημερών από την ημέρα που αποστέλλεται σε η δήλωση σας υπαναχώρησης.
 • Στις περιπτώσεις που η εξόφληση έχει πραγματοποιηθεί με μετρητά, τραπεζική κατάθεση ή με την μέθοδο της αντικαταβολής η επιστροφή των χρημάτων γίνεται με κατάθεση του χρηματικού ποσού στον τραπεζικό λογαριασμό που μας έχετε υποδείξει κατά την αίτηση υπαναχώρησης το αργότερο εντός 14 ημερών από την επιστροφή των προϊόντων.
 • Στην περίπτωση που η εξόφληση έχει πραγματοποιηθεί με χρήση Πιστωτικής/Χρεωστικής Κάρτας η εταιρεία μας υποχρεούται να ενημερώσει την τράπεζα για την ακύρωση της συναλλαγής και η τράπεζα θα προχωρήσει σύμφωνα με τους όρους που προβλέπονται από τη σύμβαση που έχει υπογραφεί μεταξύ του πελάτη (εσείς) και της τράπεζας του. Η εταιρεία μας μετά από την ενημέρωση αυτή δεν φέρει καμία ευθύνη για την υλοποίηση των όρων της προαναφερθείσας σύμβασης μεταξύ του πελάτη και της τράπεζας καθώς και για τον χρόνο και τρόπο εκτέλεσης του αντιλογισμού της εν’ λόγω συναλλαγής.
 • Στην περίπτωση που η εξόφληση έχει πραγματοποιηθεί με PayPal η επιστροφή των χρημάτων γίνεται με την μέθοδο του "Refund" και πιστώνεται άμεσα στον PayPal λογαριασμό σας.

Εξαιρέσεις του Δικαιώματος Υπαναχώρησης.

Το δικαίωμα υπαναχώρησης εκ του άρθρου 4 § 10 ν. 2251/1994 δεν εφαρμόζεται στις παρακάτω περιπτώσεις.

Σε κατηγορίες προϊόντων που αφορούν:

 • Προμήθεια αγαθών τα οποία μπορούν να αλλοιωθούν.
 • Προμήθεια αγαθών τα οποία δεν είναι κατάλληλα προς επιστροφή για λόγους υγιεινής.
 • Προμήθεια σφραγισμένων αγαθών τα οποία δεν είναι κατάλληλα προς επιστροφή, για λόγους προστασίας της υγείας ή για λόγους υγιεινής και τα οποία έχουν αποσφραγιστεί μετά την παράδοση.
 • Προμήθεια σφραγισμένων αγαθών τα οποία μπορούν να αλλοιωθούν και τα οποία έχουν αποσφραγιστεί μετά την παράδοση.
 • Προμήθεια σφραγισμένων ηχητικών εγγραφών ή σφραγισμένων εγγραφών βίντεο ή σφραγισμένου λογισμικού για υπολογιστές, που αποσφραγίστηκαν μετά την παράδοση.
 • Προϊόντα που έχουν χρησιμοποιηθεί ή εξατομικευτεί μετά την παραλαβή
 • Προϊόντα που έχουν κατασκευαστεί κατά παραγγελία, σύμφωνα με προδιαγραφές τις οποίες έχει θέσει ο καταναλωτής.
 • Προϊόντα που έχουν αγοραστεί με τιμολόγιο (1α περ. 1 του ν. 2251/1994 για την προστασία των καταναλωτών).

Ειδικότερα δεν είναι εφικτή η επιστροφή προϊόντων και χρημάτων ακόμη και να βρίσκονται στην αρχική τους κατάσταση για τις εξής κατηγορίες προϊόντων: Αποκριάτικες Στολές, Καλλυντικά, Κάλτσες, Μπαταρίες, Μάσκες Προστασίας, Ιπτάμενα Παιχνίδια.

*Οι δεκατέσσερις (14) ημέρες αρχίζουν από την στιγμή που ο καταναλωτής αποκτά φυσική εξουσία των προϊόντων ή ολοκληρώνει μια σύμβαση για αγορά υπηρεσιών. Η περίοδος υπαναχώρησης είναι δεκατέσσερις (14) ημερολογιακές ημέρες σε όλα τα κράτη-μέλη της Ευρωπαϊκής ένωσης. Μπορείτε να ενημερωθείτε αναλυτικότερα για τους όρους υπαναχώρησης και τα δικαιώματά σας στο gov.gr.

*

Τρόποι Επιστροφής / Αλλαγής μη Ελαττωματικών Προϊόντων:

Υποχρεωτικές προϋποθέσεις:

 • Το προϊόν είναι απαραίτητο να βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση (συσκευασία, οδηγίες και τυχόν παρελκόμενα), χωρίς να έχει ανοιχθεί η συσκευασία του και χρησιμοποιηθεί. Σε περίπτωση που αποδειχθεί πως το προϊόν έχει χρησιμοποιηθεί δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί αλλαγή.
 • Το προϊόν υποχρεωτικά πρέπει να συνοδεύεται από όλα τα απαραίτητα νόμιμα έγγραφα που αποδεικνύουν την συναλλαγή (απόδειξη αγοράς ή τιμολόγιο πώλησης ή κάρτα αλλαγής) στο χρονικό διάστημα των 14 ημερολογιακών ημερών.

Αν δεν πληρούνται οι παραπάνω προϋποθέσεις η εταιρία μας δύναται να μην αποδεχτεί την επιστροφή / αλλαγή του προϊόντος.

Τρόποι επιστροφής:

 1. Επιστροφή των προϊόντων της παραγγελίας σας σε ένα από τα φυσικά καταστήματα μας εφόσον είναι εφικτό. Είναι υποχρεωτική η απόδειξη συναλλαγής ή κάρτα αλλαγής.
 2. Επιστροφή των προϊόντων της παραγγελίας σας με εταιρεία ταχυμεταφορών. Σε αυτήν την περίπτωση ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες:
  • Προσοχή! Συσκευάστε το προϊόν σε κουτί, ώστε να είναι προστατευμένο κατά την αποστολή.
  • Τοποθετήστε μέσα στην συσκευασία την πρωτότυπη απόδειξη αγοράς / τιμολόγιο πώλησης και ένα έγγραφο με το οποίο να δηλώνετε αν θέλετε να παραλάβετε αντίστοιχο προϊόν ή κάποιο άλλο ίσης ή μεγαλύτερης αξίας. Όλα αυτά βέβαια αφού κριθεί το προϊόν ικανό προς αλλαγή μετά από  έλεγχο.
  • Αποστείλετε το δέμα, μέσω εταιρείας ταχυμεταφορών της επιλογής σας υπόψιν του Τμήματος Επιστροφών στην έδρα μας «ΧΙΟΣ TOYS ΕΜΠΟΡΙΑ ΕΙΔΩΝ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ε.Π.Ε.» - «COMFUZIO», ANΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ 35, ΜΑΡΟΥΣΙ, Τ.Κ. 15122, THΛ: 2106300228. Παρακαλούμε σημειώστε ότι το κόστος επιστροφής και αποστολής, επιβαρύνει τον πελάτη.

Η εταιρεία μας δεν φέρει καμία ευθύνη εάν το προϊόν καταστραφεί κατά την μεταφορά λόγω λάθος διαχείρισης ή κακής συσκευασίας και διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί την επιστροφή του.

*

Τρόποι Επιστροφής / Αντικατάστασης Ελαττωματικών Προϊόντων:

 1. Επιστροφή των ελαττωματικών προϊόντων της παραγγελίας σας σε ένα από τα φυσικά καταστήματα μας εφόσον είναι εφικτό. Είναι υποχρεωτική η απόδειξη συναλλαγής ή κάρτα αλλαγής.
 2. Επιστροφή των ελαττωματικών προϊόντων της παραγγελίας σας με την εταιρία ταχυμεταφορών ΕΛΤΑ Courier Πόρτα Πόρτα. Σε αυτήν την περίπτωση ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες:
  • Προσοχή! Συσκευάστε το προϊόν σε κουτί, ώστε να είναι προστατευμένο κατά την αποστολή.
  • Τοποθετήστε μέσα στην συσκευασία την πρωτότυπη απόδειξη αγοράς / τιμολόγιο πώλησης και ένα έγγραφο με το οποίο να δηλώνετε αν θέλετε να παραλάβετε το αντίστοιχο προϊόν εφόσον είναι άμεσα διαθέσιμο ή πίστωση της αξίας των προϊόντων με τον τρόπο πληρωμής που είχατε πραγματοποιήσει την παραγγελία σας. Όλα αυτά βέβαια αφού κριθεί το προϊόν ικανό προς επιστροφή και εφόσον προηγηθεί επικοινωνία με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών.
  • Αποστείλετε το δέμα, μέσω της εταιρίας ταχυμεταφορών ΕΛΤΑ Courier Πόρτα Πόρτα υπόψιν του Τμήματος Επιστροφών στην έδρα μας «ΧΙΟΣ TOYS ΕΜΠΟΡΙΑ ΕΙΔΩΝ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ε.Π.Ε.» - «COMFUZIO», ANΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ 35, ΜΑΡΟΥΣΙ, Τ.Κ. 15122, THΛ: 2106300228. Παρακαλούμε σημειώστε ότι το κόστος επιστροφής και αποστολής, επιβαρύνει την εταιρεία μας, μόνο εφόσον το προϊόν αποδειχθεί ελαττωματικό.
  • Θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι σε περίπτωση που το προϊόν δεν πληρεί τις προϋποθέσεις/όρους ως «ελαττωματικό προϊόν», θα επιστρέφεται πίσω στον αποστολέα του και θα επιβαρύνεται ο ίδιος τα έξοδα επιστροφής και αποστολής. Το κόστος αυτό ανέρχεται στα 6,00€ για μη ογκώδη προϊόντα εντός Ελλάδας (Κόστος επιστροφής 3€ / Κόστος αποστολής 3€) και 40€ για μη ογκώδη προϊόντα από Κύπρο (Κόστος επιστροφής 20€ / Κόστος αποστολής 20€)

Η εταιρεία μας δεν φέρει καμία ευθύνη εάν το προϊόν καταστραφεί κατά την μεταφορά λόγω λάθος διαχείρισης ή κακής συσκευασίας και διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί την επιστροφή του.

Σε περίπτωση που δεν επιστραφούν εντός 14 ημερολογιακών ημερών τότε η «ΧΙΟΣ TOYS ΕΜΠΟΡΙΑ ΕΙΔΩΝ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ε.Π.Ε.» δύναται να μην αποδεχτεί την όποια επιστροφή και την αντικατάσταση.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την έννοια ελαττωματικών προϊόντων και επιστροφή αυτών, μπορείτε να επισκεφτείτε τον παρακάτω σύνδεσμο: https://www.kepka.org/

Για κάθε πληροφορία είμαστε στη διάθεση σας είτε μέσω τηλεφώνου στο 2106300228, είτε στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο της ιστοσελίδας.

10. Τρόποι Πληρωμής

 • Πληρωμή με πιστωτική / χρεωστική κάρτα. (Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα γίνονται δεκτές μόνο VISA, MAESTRO, ELECTRON, MASTERCARD. Στα καταστήματα γίνονται δεκτές όλες οι πιστωτικές κάρτες).

 • Πληρωμή με μετρητά ή με πιστωτική / χρεωστική κάρτα στο κατάστημα.

  Επιλέξτε το προϊόν που σας ενδιαφέρει από το ηλεκτρονικό κατάστημα www.comfuzio.gr, επικοινωνήστε με το πλησιέστερο κατάστημα της περιοχής σας και ελέγξτε για την διαθεσιμότητα του. Παραλάβετε και πληρώστε με μετρητά ή/και με πιστωτική / χρεωστική κάρτα και παραλάβετε το προϊόν από το κατάστημα.

 • Πληρωμή με PayPal

 • Πληρωμή με Αντικαταβολή

  Πραγματοποιείστε τις αγορές σας και πληρώστε κατά την παραλαβή της στον υπάλληλο της εταιρίας ταχυμεταφορών. Η αντικαταβολή επιβαρύνεται με κόστος 2 € ανά αποστολή.

 • Πληρωμή με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.

  Ακολουθώντας τις οδηγίες για την αγορά σας, επιλέξτε ως τρόπο πληρωμής την Κατάθεση σε Τράπεζα. Οι τράπεζες με τις οποίες συνεργαζόμαστε και οι λογαριασμοί αναφέρονται παρακάτω.

Το www.comfuzio.gr, κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια να παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, αλλά παρόλα αυτά δεν ευθύνεται για τυχόν λάθη σε τιμές και χαρακτηριστικά προϊόντων και δεν μπορεί να εξασφαλίσει, ότι δεν θα υπάρξουν διακοπές λειτουργίας της ιστοσελίδας ή ανθρώπινα λάθη κατά την ενημέρωση/αναγραφή της τιμής ενός προϊόντος. Για την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα των αγορών σας καλούμε εφόσον διαπιστώσετε ότι κάποιο προϊόν προσφέρεται σε ασυνήθιστα χαμηλή ή υψηλή τιμή σε σχέση με την αγοραία αξία του, πριν προχωρήσετε στην παραγγελία του να επικοινωνήσετε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών στο 2106300228 είτε μέσω φαξ στο 2106300229, είτε στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο [email protected].

Τελευταία Ενημέρωση: Φεβρουάριος 2024

Το προϊόν προστέθηκε στα αγαπημένα