Eggy & Friends Swimmy Hippo Αδιάβροχο Επαναφορτιζόμενο Φωτάκι για Μπάνιο (187403.ML.00.01)

22/187403
Code MPN: 187403.ML.00.01
Μάρκα: MegaLight
18,99 €
Άμεσα Διαθέσιμο
1-3 εργάσιμες

  • Αλλαγή προϊόντος σε 14 μέρες
  • Δωρεάν Μεταφορικά για αγορές άνω των 49€
  • Δωρεάν Συσκευασία Δώρου
3+ ετών
 

Eggy & Friends Swimmy Hippo Αδιάβροχο Επαναφορτιζόμενο Φωτάκι για Μπάνιο (187403.ML.00.01)



Ουάου! Για δες τι όμορφη παρέα.



Ο Eggy και οι φίλοι του ήρθαν για να ξετρελάνουν μικρούς και μεγάλους! Τα αγαπημένα φωτάκια συντροφιάς Eggy & Friends είναι η ωραιότερη παρέα, για χαλάρωση, παιχνίδι και φυσικά τον ύπνο. Δεν είναι απλά ένα όμορφο και εύχρηστο φωτάκι – είναι σίγουρα πολλά περισσότερα.

Είτε ως φως συντροφιάς, για χαλάρωση, διακόσμηση αλλά και ως φωτάκι νυκτός για τον ύπνο, ενδείκνυνται για φωτισμό τοπικά ή για όλο το χώρο δημιουργώντας μια υπέροχη ατμόσφαιρα.

Ανθεκτικοί, όμως απαλοί στην αφή (μαλακή σιλικόνη), με κατάλληλο φωτισμό LED, κατασκευασμένοι από ποιοτικά και πιστοποιημένα υλικά, ο Eggy και οι φίλοι του είναι μια εξαιρετική ιδέα για δώρο που θα συναρπάσει.

Είναι γερμανικής σχεδίασης και πιστοποιημένοι από το ινστιτούτο ασφαλείας Intertek, δεν περιέχουν BPA και δεν θερμαίνονται ώστε να χρησιμοποιηθούν με ασφάλεια από παιδιά .

To Swimmy Hippo δεν είναι απλά ένα φωτάκι μπάνιου. Είναι η καλύτερη φωτεινή παρέα για να γεμίσει τη μπανιέρα, το μπολ ή το βρεφικό μπανιερό μας με χρώματα και να κάνει το μπάνιο και την παιδική χαλάρωση παιχνίδι. Ο μικρός αυτός ιπποπόταμος είναι μελετημένος και σχεδιασμένος κατάλληλα αλλά και κατασκευασμένος από μαλακή σιλικόνη ώστε να μπορείτε με απλή περιστροφή να ξεβιδώσετε την βάση για να τον σκουπίσετε. Έτσι αποφεύγετε την δημιουργία μύκητα και μπορείτε να το χρησιμοποιείτε και εκτός νερού αμέσως μετά το μπάνιο. Είναι τελείως αδιάβροχο και εγκεκριμένο για χρήση από παιδιά. Το Swimmy Hippo θα σβήσει από μόνο του αν δεν το αγγίξουμε για 5 λεπτά. Φυσικά μπορούμε να τον χρησιμοποιήσουμε για παιχνίδι και εκτός νερού. Πάει παντού, είναι επαναφορτιζόμενο και η μπαταρία του στην χαμηλή ένταση μπορεί να διαρκέσει έως και 200 ώρες. Στη συσκευασία περιέχεται καλώδιο φόρτισης USB-C και οδηγίες χρήσης.

Βοηθάει στη χαλάρωση, είναι κατάλληλο για αποφόρτιση των παιδιών, απαραίτητο για νέους γονείς και εξαιρετική παρέα στο νυχτερινό θηλασμό, βοηθά τα παιδιά να αποκοιμηθούν καλύτερα, εύκολο στη χρήση και κατάλληλο για χρήση από ηλικιωμένους.

Εκτός από ένα πολύ πρωτότυπο δώρο γενικά αποτελεί και εξαιρετική επιλογή για γέννηση, βάπτιση, γενέθλια, Χριστούγεννα.

Γνώρισε και την υπόλοιπη φανταστική παρέα όπως τον επίσης αδιάβροχο Swimmy Duck για χαρούμενο μπάνιο γεμάτο χρώματα, τον φωτεινό προβολέα Willy Whale για ονειρεμένο δωμάτιο καθώς και τα φωτάκια με ήχο Diggy Dino και Catty Cat.

Σε αρμονικά και καλαίσθητα σχέδια, φιλικοί προς το παιδί και ιδανικοί για αγκαλιές ο Eggy και οι φίλοι του θα σας προσφέρουν ατέλειωτες ώρες συντροφιάς. Όσοι τα κράτησαν στα χέρια τους δεν ήθελαν να τα αποχωριστούν.

Ηλικία 36μηνών+

Επαναφορτιζόμενο. Διαβάζετε πάντοτε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης.

Προσοχή στις απομιμήσεις. Στη συσκευασία περιέχεται καλώδιο φόρτισης USB-C και οδηγίες χρήσης.





Διαστάσεις προϊόντος: 10,7x7,1x6,8εκ.



Χαρακτηριστικά:

Τύπος φωτός: RGB

Υλικό: Σιλικόνη – PC - ABS

Χωρητικότητα μπαταρίας: 200 mA/h 3.7V

Ταχύτητα φόρτισης μπαταρίας: 350mA

Τύπος μπαταρίας: Lithium Ion

Τάση εισόδου: DC5V

Προστασίες: Φόρτισης, υψηλής θερμοκρασίας, βραχυκυκλώματος,αδιάβροχο.

Ονομαστική ισχύς: 0.1 W

Χρόνος Φόρτισης: 1.5 ώρες

Χρόνος διάρκειας φωτισμού: 25 ώρες

Αυτόματη απενεργοποίηση: 5 λεπτά αδράνειας

Barcode
4260198489704
MPN
187403.ML.00.01
Φύλο
Αγόρι
Αγόρι/Κορίτσι
Κορίτσι
Σειρά
Eggy & Friends
Προτεινόμενη Ηλικία
3+ ετών
BoxNow
Yes
8 αντικείμενα
Νέο προϊόν

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν

Το προϊόν προστέθηκε στα αγαπημένα