Πληρωμή με μετρητά ή με πιστωτική / χρεωστική κάρτα στο κατάστημα.

Επιλέξτε το προϊόν που σας ενδιαφέρει από το ηλεκτρονικό κατάστημα www.comfuzio.gr, επικοινωνήστε με το πλησιέστερο κατάστημα της περιοχής σας και ελέγξτε για την διαθεσιμότητα του. Παραλάβετε και πληρώστε με μετρητά ή/και με πιστωτική / χρεωστική κάρτα και παραλάβετε το προϊόν από το κατάστημα.

Πληρωμή με Πιστωτική ή Χρεωστική Κάρτα.

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας άμεσα, αξιόπιστα και με ασφάλεια κάνοντας χρήση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας. Όλες οι συναλλαγές γίνονται στο ασφαλές περιβάλλον της τράπεζας με κρυπτογράφηση SSL ώστε η εταιρεία μας να μην αποθηκεύει στοιχεία της κάρτας σας.

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα γίνονται δεκτές μόνο VISA, MAESTRO, ELECTRON, MASTERCARD. Στα καταστήματα μας γίνονται δεκτές όλες οι πιστωτικές κάρτες.

Πληρωμή με PayPal.

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας άμεσα, αξιόπιστα και με ασφάλεια κάνοντας χρήση του PayPal λογαριασμού σας έχοντας όλα τα οφέλη που χρησιμοποιεί η διεθνούς αναγνώρισης πλατφόρμα συναλλαγών.

Πληρωμή με Αντικαταβολή.

Πραγματοποιείστε τις αγορές σας χωρίς άγχος και πληρώστε κατά την παραλαβή της στον υπάλληλο της εταιρείας ταχυμεταφορών που επιλέξατε. Η αντικαταβολή επιβαρύνεται με κόστος 2 € ανά αποστολή. (Ο τρόπος πληρωμής δεν υποστηρίζεται για αποστολές με Box Now, Μεταφορική ή προς Κύπρο και Εξωτερικό)

Πληρωμή με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.

Ακολουθώντας τις οδηγίες για την αγορά σας, επιλέξτε ως τρόπο πληρωμής την Κατάθεση σε Τράπεζα. Οι τράπεζες με τις οποίες συνεργαζόμαστε και οι λογαριασμοί αναφέρονται παρακάτω. (Ο τρόπος πληρωμής δεν υποστηρίζεται για αποστολές προς Κύπρο)

Τραπεζικοί Λογαριασμοί

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ:  ΧΙΟΣ TOYS ΕΜΠΟΡΙΑ ΕΙΔΩΝ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ε.Π.Ε.

IBAN:

GR8302600130000870200517547

IBAN:

GR1201100880000008847007674

Αριθμός Λογαριασμού: 088-470076-74

IBAN:

GR3101401570157002330000612

IBAN:

GR2101720490005049098997358

Όταν ολοκληρώσετε την κατάθεση, θα σας συνιστούσαμε να μας στείλετε το αντίγραφο πληρωμής στο email [email protected] για πιο άμεση ενημέρωση και αποστολή της παραγγελίας σας.

Σε αυτό είναι απαραίτητο να αναγράφεται ο κωδικός της παραγγελίας, το ονοματεπώνυμο σας καθώς και να είναι ευδιάκριτος ο λογαριασμός μας και το ποσό της κατάθεσης.

Αξιοποιείστε το web banking για πιο γρήγορη, άμεση και άνετη συναλλαγή με την τράπεζα!

Οι παραγγελίες με τραπεζικό έμβασμα, αν δεν έχει πραγματοποιηθεί η πληρωμής τους σε χρονικό διάστημα τριών (3) εργάσιμων ημερών, ακυρώνονται από το σύστημα και τα προϊόντα αποδεσμεύονται.

Το www.comfuzio.gr, κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια να παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, αλλά παρόλα αυτά δεν ευθύνεται για τυχόν λάθη σε τιμές και χαρακτηριστικά προϊόντων και δεν μπορεί να εξασφαλίσει, ότι δεν θα υπάρξουν διακοπές λειτουργίας της ιστοσελίδας ή ανθρώπινα λάθη κατά την ενημέρωση/αναγραφή της τιμής ενός προϊόντος. Για την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα των αγορών σας καλούμε εφόσον διαπιστώσετε ότι κάποιο προϊόν προσφέρεται σε ασυνήθιστα χαμηλή ή υψηλή τιμή σε σχέση με την αγοραία αξία του, πριν προχωρήσετε στην παραγγελία του να επικοινωνήσετε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών στο 2106300228 είτε με email στο [email protected].

Το προϊόν προστέθηκε στα αγαπημένα