Στα καταστήματα COMFUZIO μπορείτε να βρείτε παιχνίδια, κατασκευές, εκπαιδευτικές δραστηριότητες, επιτραπέζια, κούκλες, ποδήλατα, αυτοκινητάκια, ηλεκτροκίνητα οχήματα, παιχνίδια bebe, σχολικά, εποχικά είδη, είδη πάρτι και όλα αυτά για ηλικίες από 0 έως 99 ετών!!!

Με την πολυετή εμπειρία και την συνεχή μας ενημέρωση στον χώρο του παιχνιδιού, παρέχουμε στους πελάτες μας ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση με προτάσεις που καλύπτουν όλες τις ηλικίες και ανάγκες. Συνεργαζόμαστε με τις μεγαλύτερες εταιρίες παιχνιδιών στην Ελλάδα αλλά και παγκοσμίως, παρέχοντας έτσι στους πελάτες μας την δυνατότητα να διαλέξουν ανάμεσα σε χιλιάδες ελεγμένα και ασφαλή παιχνίδια κατάλληλα για κάθε ηλικία και γούστο. Γιατί απαραίτητη προϋπόθεση για να τοποθετηθεί ένα προϊόν στα ράφια των καταστημάτων μας είναι ΚΑΘΕ ΕΝΑ προϊόν να πληροί όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Ελληνικής Νομοθεσίας.

Και φυσικά προσφέρουμε ΔΩΡΕΑΝ όλα μας τα προϊόντα τυλιγμένα σε συσκευασία δώρου, για μεγαλύτερη ακόμα χαρά των μικρών μας φίλων!

Χρονική Αναφορά

Η εταιρία «ΧΙΟΣ TOYS ΕΜΠΟΡΙΑ ΕΙΔΩΝ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ ΜΟΝ/ΠΗ ΕΠΕ» με διακριτικό τίτλο “COMFUZIO”, ξεκίνησε την δραστηριότητα της το 2006 με την νομική μορφή Ε.Π.Ε έχοντας ως αντικείμενο το λιανικό εμπόριο παιχνιδιών κάθε είδους. Αποτελεί δε η συνέχεια της οικογενειακής επιχείρησης παιχνιδιών που έδρευε στην Νίκαια Αττικής από το 1968 και εξελίχθηκε σε αλυσίδα καταστημάτων παιχνιδιών, που το 2004 αριθμούσε 23 καταστήματα: 20 καταστήματα franchise και 3 εταιρικά καταστήματα.

Η εταιρία «ΧΙΟΣ TOYS ΕΜΠΟΡΙΑ ΕΙΔΩΝ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ ΜΟΝ/ΠΗ ΕΠΕ» στεγάζεται και δραστηριοποιείται από το 2006, από το ξεκίνημα του πρωτοποριακού για τα δεδομένα της εποχής - Εμπορικό Κέντρο “THE MALL ATHENS” και συνέχισε το 2013 με νέο κατάστημα στο Εμπορικό Κέντρο «MEDITERRANEAN COSMOS”, το οποίο έχει καθιερωθεί ως το μητροπολιτικό εμπορικό κέντρο της Μακεδονίας, αλλά και των Βαλκανίων. Σήμερα, με παρουσία στα 2 μεγαλύτερα Εμπορικά Κέντρα της Ελλάδος, που έχουν την μεγαλύτερη προσέλευση και το δυνατότερο brand name στον χώρο των εμπορικών κέντρων, η «ΧΙΟΣ TOYS ΕΜΠΟΡΙΑ ΕΙΔΩΝ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ ΜΟΝ/ΠΗ ΕΠΕ», όντας Anchor Tenant για τα Εμπορικά Κέντρα, αποτελεί σημαντικός παράγοντας επισκεψιμότητας των Εμπορικών και πόλος έλξης για όλη την οικογένεια, ιδιαίτερα σε εποχές όπως τα Χριστούγεννα, το Πάσχα και τη σχολική περίοδο.

Η εταιρία, με βάσει την πολυετή εμπειρία, αλλά και τις προσωπικές σχέσεις που έχει αναπτύξει όλα αυτά τα χρόνια με όλες τις εταιρίες του κλάδου που δραστηριοποιούνται στην Ελληνική αγορά,(πχ. MATTEL, PLAYMOBIL, HASBRO, LEGO, PLAN TOYS, ΔΕΣΥΛΛΑΣ, BRUDER, SIKU, ZAPF, AS COMPANY, GLOBO, ΔΙΑΚΑΚΗΣ, ΓΙΟΒΑΣ-GIM SA, SCHLEICH, PAPO, κ.ά.) έχει εδραιώσει συνεργασίες με εξαιρετικούς όρους, αλλά και αποκλειστικότητες διάθεσης κωδικών.

Το προϊόν προστέθηκε στα αγαπημένα