Κόστος Αποστολής

Όταν η αξία της παραγγελία σας ξεπερνά τα 49 ευρώ δεν χρεώνεστε τα μεταφορικά έξοδα, με εξαίρεση παραγγελίες που περιέχουν ογκώδη αντικείμενα.

Όταν η αξία της παραγγελία σας δεν υπερβαίνει τα 49 ευρώ τα μεταφορικά έξοδα διαμορφώνονται στα 3,00 € για αποστολές με ΕΛΤΑ Courier και 5,00 € για αποστολές με ACS Courier σε όλη την Ελλάδα. Ενδέχεται να υπάρξουν διαφοροποιήσεις στην χρέωση των μεταφορικών εξόδων σε περιπτώσεις εναλλακτικών μεθόδων αποστολής και επιπρόσθετων υπηρεσιών.

Η αποστολή των παραγγελιών σε όλη την Ελλάδα γίνεται σε συνεργασία με την εταιρία ταχυμεταφορών ΕΛΤΑ COURIER   ή με την ACS COURIER με επιλογή του πελάτη.

Εξαιρούνται οι παραγγελίες με ογκώδη ή βαρέα προϊόντα (πχ. ηλεκτροκίνητα αυτοκίνητα, τσουλήθρες, παιδικές χαρές, περπατούρες, ποδήλατα, τρίκλυκλα, κουκλόσπιτα κτλ.) οι οποίες αποστέλλονται αυστηρά με μεταφορική εταιρεία κατόπιν συνεννόησης, με παράδοση επί του πεζοδρομίου και χρέωση 10,00 € ανεξαρτήτως αξίας του προϊόντος (δεν ισχύουν τα δωρεάν μεταφορικά). Οι παραγγελίες που αποστέλλονται με μεταφορική εταιρία πρέπει να πληρωθούν εμπρόθεσμα είτε με πιστωτική / χρεωστική κάρτα, είτε με PayPal, είτε με τραπεζική κατάθεση καθώς δεν υποστηρίζεται η αντικαταβολή.

Χρόνος Εκτέλεσης Παραγγελίας

Οι παραγγελίες που καταχωρούνται μέχρι τις 13.00 από Δευτέρα έως Παρασκευή εκτελούνται και παραδίδονται στην εταιρία ταχυμεταφορών την ίδια ημέρα ενώ τηρείτε η σειρά προτεραιότητας. Σημειώνεται ότι τα προϊόντα θα πρέπει να είναι άμεσα διαθέσιμα.

Οι παραγγελίες που καταχωρούνται μετά τις 13.00 εκτελούνται κανονικά αλλά παραδίδονται για αποστολή στην εταιρία ταχυμεταφορών την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Οι παραγγελίες που καταχωρούνται την Παρασκευή μετά τις 13:00 και κατά την διάρκεια του Σαββατοκύριακου, εκτελούνται και παραδίδονται στην εταιρία ταχυμεταφορών για αποστολή την Δευτέρα (εφόσον είναι εργάσιμη ημέρα).

Εκτιμώμενος Χρόνος Παράδοσης

Οι παραγγελίες που αποστέλλονται:

  • εντός Πόλης παραδίδονται σε 1-2 εργάσιμες ημέρες*.
  • στην Ηπειρωτική Ελλάδα παραδίδονται σε 1-3 εργάσιμες ημέρες*.
  • σε Νησιά της Ελλάδας παραδίδονται σε 2-4 εργάσιμες ημέρες*.
  • σε Δυσπρόσιτες Περιοχές της Ελλάδας παραδίδονται σε 2-7 εργάσιμες ημέρες*.

*Ο χρόνος παράδοσης είναι ενδεικτικός και όχι δεσμευτικός, αφορά εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία αποστολής της παραγγελίας και μπορεί να διαφοροποιηθεί ανάλογα με τις συνθήκες.

Καθυστέρηση παραγγελίας

Η τυχόν καθυστέρηση της παραγγελίας σας μπορεί να οφείλεται σε έναν από τους παρακάτω λόγους:

  • Όσα προϊόντα εμφανίζονται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.comfuzio.gr ως άμεσα διαθέσιμα υπάρχουν σε απόθεμα ικανό για να καλυφθούν οι ανάγκες των πελατών μας. Διαφορετικά, τα προϊόντα που εμφανίζονται με περιορισμένο απόθεμα ενδέχεται να μην διατίθενται άμεσα, αλλά κατόπιν παραγγελίας από τους προμηθευτές μας. Τέλος, τα προϊόντα που εμφανίζονται ως μη διαθέσιμα είτε έχουν εξαντληθεί προσωρινά από το απόθεμα των καταστημάτων μας είτε ενδέχεται να έχουν καταργηθεί. Σε κάθε περίπτωση ενημερώνεστε άμεσα για τυχόν προβλήματα που μπορεί να προκύψουν αναφορικά με την διαθεσιμότητα των προϊόντων.
  • Σε περιόδους αιχμής (π.χ Χριστούγεννα, Πάσχα, Απόκριες) όπου παρατηρείται αυξημένη ζήτηση και μεγάλος όγκος παραδόσεων.
  • Σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων, απεργιών καθώς και σε περιπτώσεις ανωτέρας βίας, που δύναται να επηρεάσει την μεταφορά και παράδοση της παραγγελίας.
  • Σε περίπτωση που ένα ή περισσότερα προϊόντα δεν είναι άμεσα διαθέσιμα ή βρίσκονται σε διαφορετικά καταστήματα και πρέπει συγκεντρωθούν για την αποστολή τους.
  • Σε περίπτωση που έχει επιλεχθεί σαν τρόπος πληρωμής η τραπεζική κατάθεση, δεν έχει πραγματοποιηθεί η πληρωμή άμεσα, δεν είναι δυνατή η επαλήθευση της τραπεζικής συναλλαγής είτε λόγω ελλιπών στοιχείων είτε λόγω καθυστέρησης της πίστωσης στους διαθέσιμους τραπεζικούς λογαριασμούς. Για την αποφυγή τυχόν καθυστερήσεων, συνιστούμε να μας αποστέλλετε το αποδεικτικό της κατάθεσή σας. Σε αυτό είναι απαραίτητο να αναγράφεται ο κωδικός της παραγγελίας, το ονοματεπώνυμο σας καθώς και να είναι ευδιάκριτος ο λογαριασμός μας και το ποσό της κατάθεσης.
  • Σε περίπτωση που είναι αδύνατη η τηλεφωνική ή/και μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου επικοινωνία μαζί σας (εάν παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα στην παραγγελία σας, είτε σε σχέση με το προϊόν, είτε σε σχέση με την πληρωμή του) επειδή π.χ. τα στοιχεία που έχετε καταχωρήσει δεν είναι σωστά ενημερωμένα.
Το προϊόν προστέθηκε στα αγαπημένα