Siku World Αστυνομικό Τμήμα (SI005510)

555/SI005510
Code MPN: SI005510
Μάρκα: Siku
59,99 €
Άμεσα Διαθέσιμο
1-3 εργάσιμες

  • Αλλαγή προϊόντος σε 14 μέρες
  • Δωρεάν Μεταφορικά για αγορές άνω των 49€
  • Δωρεάν Συσκευασία Δώρου
3+ ετών
 

Siku World Αστυνομικό Τμήμα (SI005510)

Η άμεση δράση στο κυνήγι των ληστών!

Η ώρα της απόδρασης στον κόσμο των SIKU έφτασε και οι ληστές δραπέτευσαν. Οι συνεργοί τοποθέτησαν συρματόσχοινο στο Dodge RAM 1500 και γκρέμισαν τον τοίχο για να δραπετεύσουν οι ληστές. Στο αστυνομικό τμήμα σήμανε συναγερμός . Η αστυνομία καταφτάνει με το αστυνομικό όχημα Mercedes-Benz Sprinter, και οι αστυνομία ανταλλάσσει πυρά! Οι ληστές κατάφεραν να δραπετεύσουν. Στον κόσμο των SIKU, τα πρόσθετα με ήχους και φως δημιουργούν εφέ βγαλμένα από ταινία δράσης! O κόσμος των SIKU μεγαλώνει με το νέο Αστυνομικό Τμήμα.

Το τριώροφο κτίριο μπορεί να συναρμολογηθεί ακολουθώντας τις εικονογραφημένες οδηγίες. Από τα μέρη συναρμολόγησης, μεμονωμένα κτίρια μπορούν να τοποθετηθούν σε διάταξη L ή U ή μπορούν να δημιουργήσουν πολυώροφο κτίριο.

Η δομή και η σταθερότητα του συστήματος push-fit δίνει στα παιδιά δυνατότητα δημιουργικότητας. Εδώ, το σύστημα push-fit SIKU ενθαρρύνει τις κινητικές και γνωστικές δεξιότητες του παιδιού. Η ικανότητα δημιουργίας, χωρίς τη βοήθεια των ενηλίκων ενισχύει επίσης την αυτοπεποίθηση τους.

Το αστυνομικό τμήμα SIKU WORLD είναι συμβατό με τα άλλα σετ του SIKU WORLD. Περιλαμβάνονται εξαρτήματα κατασκευής, όπως τοίχοι με κουφώματα, με παράθυρα για τους χώρους αναψυχής και εξυπηρέτησης της αστυνομίας καθώς και για το κελί. Το τριώροφο αστυνομικό τμήμα κτίριο έχει βεράντα και στον τελευταίο όροφο είναι λεπτομερώς εξοπλισμένο με κεραία, πόρτα παγίδας, σκάλες, προβολέα με μεταλλική λάμψη, δορυφορικό σύστημα, τραπέζι και καρέκλες και κάμερα παρακολούθησης. Φυσικά μπορείτε να επεκτείνετε τον στόλο οχημάτων με τα πολλά οχήματα της αστυνομίας από την SIKU.

Διαστάσεις προϊόντος: 41,9 x 28,5 x 23,9εκ.

Barcode
4006874055104
MPN
SI005510
Πληροφορίες
Λειτουργεί με μπαταρίες: 2 X AAA LR03 (Περιλαμβάνονται)
Φύλο
Αγόρι
Προτεινόμενη Ηλικία
3+ ετών
BoxNow
Yes
49 αντικείμενα
Νέο προϊόν

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

Το προϊόν προστέθηκε στα αγαπημένα