Sonic The Hedgehog Death Egg Σετ Παιχνιδιού (JPA41702)

555/JPA41702
Code MPN: JPA41702
Μάρκα: Jakks Pacific
79,99 €
Άμεσα Διαθέσιμο
1-3 εργάσιμες

  • Αλλαγή προϊόντος σε 14 μέρες
  • Δωρεάν Μεταφορικά για αγορές άνω των 49€
  • Δωρεάν Συσκευασία Δώρου
7+ ετών
 

Sonic The Hedgehog Death Egg Σετ Παιχνιδιού (JPA41702)



Τα παιδιά και οι θαυμαστές μπορούν να αναπαραστήσουν τη δράση από τον κόσμο του Sonic the Hedgehog με το σετ παιχνιδιού Death Egg. Ο Sonic αντιμετωπίζει ξανά τον Dr. Eggman, αλλά αυτή τη φορά μέσα στο Death Egg για μια επική μάχη! Ο διαβόητος Dr. Eggman κάθεται στην καρδιά του Death Egg, ενώ ο Sonic τρέχει γύρω από την πίστα για να τον νικήσει! Αλλάξτε σε διαφορετική διαδρομή για να βρείτε την τέλεια γωνία επίθεσης. Βρείτε το σωστό χρόνο για να χτυπήσετε την Καρδιά του Death Egg πολλές φορές για να νικήσετε τον Dr. Eggman και να τον δείτε να εκρήγνυται. Το σετ παιχνιδιού συνοδεύεται από μια αποκλειστική φιγούρα Running-Sonic και το Death Egg με την βάση του. Συναρμολογήστε ξανά το Death Egg για να πολεμήσετε ξανά τον Dr. Eggman. Το σετ παιχνιδιού Death Egg έχει ύψος πάνω από 30 εκατοστά και είναι ιδανικό για να το εκθέσετε στο σπίτι σας.

Υπάρχουν δύο διαδρομές στις οποίες μπορείτε να μετακινήσετε τον Sonic. Οδηγήστε τη φιγούρα του Sonic γύρω από την πίστα για να κάνετε μια περιστροφή 360 μοιρών!

Η πίστα λειτουργεί με τη φιγούρα Sonic The Hedgehog που περιλαμβάνεται και με άλλες φιγούρες Sonic 6.5εκ. της Jakks Pacific (οι άλλες φιγούρες πωλούνται ξεχωριστά). Η απόδοση μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την κάθε φιγούρα).

Το παιχνίδι δεν χρησιμοποιεί μπαταρίες.

Απαιτείται συναρμολόγηση. Ορισμένα παιδιά θα χρειαστούν βοήθεια ενήλικα για τη συναρμολόγηση.


Barcode
192995417021
MPN
JPA41702
Φύλο
Αγόρι
Αγόρι/Κορίτσι
Κορίτσι
Χαρακτήρας
Sonic
Προτεινόμενη Ηλικία
7+ ετών
BoxNow
Yes
Βάρος
1 kg
Διαστάσεις
Πλάτος 38 cm , Ύψος 38 cm , Βάθος 13 cm
39 αντικείμενα
Νέο προϊόν

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν

Το προϊόν προστέθηκε στα αγαπημένα