Nerf Εκτοξευτής Elite 2.0 Commander RC-6 (E9485)

24/E9485
Code MPN: E9485
Μάρκα: NERF
12,99 €
Άμεσα Διαθέσιμο
1-3 εργάσιμες

  • Αλλαγή προϊόντος σε 14 μέρες
  • Δωρεάν Μεταφορικά για αγορές άνω των 49€
  • Δωρεάν Συσκευασία Δώρου
8+ ετών
 

Nerf Εκτοξευτής Elite 2.0 Commander RC-6 (E9485)


Εξοπλιστείτε για τη μάχη με τους εκτοξευτές Nerf Elite 2.0 οι οποίοι διαθέτουν ενσωματωμένες δυνατότητες εξατομίκευσης για να μπορείτε να τους αναβαθμίζετε και να κερδίζετε το πλεονέκτημα στους αγώνες Nerf. Φτιάξτε το οπλοστάσιό σας με τους εκτοξευτές Elite 2.0 για να βελτιστοποιήσετε τη στρατηγική σας στο παιχνίδι και να έχετε κορυφαίες επιδόσεις και ευελιξία σε κάθε αποστολή και μάχη! Ο εκτοξευτής Nerf Elite 2.0 Commander RD-6 διαθέτει 3 στρατηγικούς οδηγούς, ένα σημείο σύνδεσης κάννης και ένα σημείο σύνδεσης κοντακίου για να εξατομικεύετε τον εκτοξευτή σε κάθε παιχνίδι Nerf. Ο εκτοξευτής διαθέτει έναν περιστρεφόμενο μύλο για 6 βελάκια για να ρίχνετε πολλαπλά βελάκια πριν ξαναγεμίσετε. Εκτοξεύστε 1 βελάκι τη φορά ή και τα 6 βελάκια γρήγορα με τη λειτουργία ταχείας εκτόξευσης. Δεν περιλαμβάνεται επέκταση κάννης και κοντάκι. Περιλαμβάνονται 12 επίσημα βελάκια Nerf, αρκετά για να γεμίσετε πλήρως τον μύλο, και 6 βελάκια ακόμα για να ξαναγεμίζετε γρήγορα. Εκτοξεύει τα βελάκια σε απόσταση έως και 27 μέτρα. Προτείνεται η χρήση προστατευτικών γυαλιών (δεν περιλαμβάνονται). Δεν απαιτούνται μπαταρίες. Ο όρος Nerf και όλοι οι σχετικοί τίτλοι αποτελούν εμπορικά σήματα της Hasbro.

ΕΚΤΟΞΕΥΤΗΣ ΠΟΥ ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΕΤΑΙ: Εξατομικεύστε τον εκτοξευτή για κάθε μάχη ή αποστολή εκμεταλλευόμενοι τους 3 στρατηγικούς οδηγούς και τα σημεία σύνδεσης κάννης και κοντακίου (δεν περιλαμβάνεται κοντάκι και επέκταση κάννης).

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ 12 ΒΕΛΑΚΙΑ NERF: Διατίθεται με 12 επίσημα βελάκια Nerf για να γεμίζετε πλήρως τον γεμιστήρα που χωράει 6 βελάκια — και άλλα 6 βελάκια για να είστε έτοιμοι να ξαναγεμίσετε. Εκτοξεύστε, γεμίστε και εκτοξεύστε ξανά!

ΚΑΤΑΙΓΙΣΜΟΣ ΠΥΡΟΣ: Τραβήξτε προς τα πίσω το συρόμενο μέρος και πατήστε τη σκανδάλη για να εκτοξεύσετε 1 βελάκι. Ρίξτε με τη λειτουργία ταχείας εκτόξευσης και τα 6 βελάκια κρατώντας πατημένη τη σκανδάλη και κινώντας επαναλαμβανόμενα το συρόμενο μέρος πίσω και μπροστά

ΕΚΤΟΞΕΥΕΙ ΒΕΛΑΚΙΑ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΕΩΣ ΚΑΙ 27 ΜΕΤΡΑ: Διαπιστώστε τη μεγάλη εμβέλεια αυτού του εκτοξευτή που πετάει βελάκια σε απόσταση που φτάνει έως και 27 μέτρα

ΓΙΑ ΑΠΟΦΥΓΗ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΜΑΤΙΩΝ:
ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Μη στοχεύετε στα μάτια ή στο πρόσωπο. Συνιστάται η χρήση προστατευτικών γυαλιών από τους παίκτες και όσους βρίσκονται εντός εμβέλειας. Χρησιμοποιείτε μόνο τα επίσημα βελάκια NERF. Τα βελάκια άλλων εταιρειών ενδέχεται να μην πληρούν τα πρότυπα ασφαλείας. Μην τροποποιείτε τα βελάκια ή τον εκτοξευτή.
ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΠΝΙΓΜΟΥ – Μπορεί να δημιουργηθούν μικρά κομμάτια. Ακατάλληλο για παιδιά ηλικίας κάτω των 3 ετών.
Περιλαμβάνει: εκτοξευτή και 12 βελάκια.


Barcode
5010993725038
MPN
E9485
Φύλο
Αγόρι
Σειρά
Nerf Elite 2.0
Προτεινόμενη Ηλικία
8+ ετών
Διαστάσεις
Πλάτος 36 cm , Ύψος 24 cm , Βάθος 6 cm
32 αντικείμενα
Νέο προϊόν

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

Το προϊόν προστέθηκε στα αγαπημένα