Funlockets Μυστικό Ημερολόγιο με Εκπλήξεις (KD020220)

555/KD020220
Code MPN: KD020220
Μάρκα: KD Interactive
29,99 €
Άμεσα Διαθέσιμο
1-3 εργάσιμες

Γίνε δημιουργική και κράτα τα μυστικά σου ασφαλή στο Funlockets Μυστικό Ημερολόγιο με πάνω από 30 εκπλήξεις για να ανακαλύψεις! ❤

  • Αλλαγή προϊόντος σε 14 μέρες
  • Δωρεάν Μεταφορικά για αγορές άνω των 49€
  • Δωρεάν Συσκευασία Δώρου
6+ ετών
 

Funlockets Μυστικό Ημερολόγιο με Εκπλήξεις (KD020220)

Γίνε δημιουργική και κράτα τα μυστικά σου ασφαλή στο Funlockets Μυστικό Ημερολόγιο με πάνω από 30 εκπλήξεις για να ανακαλύψεις! Πρώτα βρες το βασικό κλειδί για να ξεκλειδώσεις το Μυστικό Ημερολόγιο και έπειτα θα αρχίσεις να ανακαλύπτεις κλειδιά για να βρεις σταδιακά όλες τις εκπλήξεις του ημερολογίου και τα μυστικά που κρύβει! Περιλαμβάνει στένσιλ και αυτοκόλλητα για να διακοσμήσεις και να δημιουργήσεις ιστορίες στο σημειωματάριο που αντικαθιστάτε όταν γεμίσει μυστικά με άλλο.. Περιλαμβάνει ακόμα ένα γλυκό μονοκεράκι μπρελοκάκι για να κρεμάσεις στο ημερολόγιο σου, την τσάντα σου ή όπου αλλού επιλέξεις.

Το Μυστικό Ημερολόγιο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακριβώς όπως ένα ημερολόγιο που ενθαρρύνει τη δημιουργικότητα και την προσοχή του παιδιού!

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ: Κρυμμένα κλειδιά και μυστήρια καθιστούν αυτό το Ημερολόγιο μια συναρπαστική εμπειρία εξερεύνησης!

ΘΗΚΗ ΠΟΥ ΚΛΕΙΔΩΝΕΙ: Βρες τον μοναδικό κλειδί για να ξεκλειδώσεις το ημερολόγιό σου και στη συνέχεια γράψε τις σκέψεις σου και τις εμπειρίες σου μέσα που θα είναι ασφαλείς!

30+ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ: Περιλαμβάνει κουτί καρδιά, σημειωματάριο, μυστικά μηνύματα, σελιδοδείκτη και μπρελόκ μονόκερο!

ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ: Διακόσμησε το Μυστικό σου Ημερολόγιο με 80+ αυτοκόλλητα, ταινία, γόμα, συνδετήρες, μολύβι γκλίτερ και στένσιλ!

ΙΔΑΝΙΚΟ ΔΩΡΟ: Μέγεθος περίπου 16,1 x 19,2 x 5,6εκ.. χωράει στην σχολική τσάντα, το σακίδιο ή το συρτάρι του γραφείου σου!

Περιεχόμενα: 1 Μυστικό Ημερολόγιο με κλειδί, 1 σημειωματάριο, 1 αστραφτερό μολύβι γκλίτερ, 4 κλειδιά, 1 μπρελόκ μονόκερο, 17 φύλλα με αυτοκόλλητα, χαρτάκια σημειώσεων, 1 σελιδοδείκτη, 2 στένσιλ, 2 κολλητικές ταινίες, 1 γόμα, 3 συνδετήρες χαρτιού, 2 μυστικά μηνύματα, οδηγίες.

Barcode
8436538675236
MPN
KD020220
Φύλο
Κορίτσι
Σειρά
Funlockets
Προτεινόμενη Ηλικία
6+ ετών
BoxNow
Yes
Διαστάσεις
Πλάτος 25 cm , Ύψος 26 cm , Βάθος 8 cm
57 αντικείμενα
Νέο προϊόν

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

Το προϊόν προστέθηκε στα αγαπημένα