Ανακοίνωση
el-GRen-GB
  • 210 63 00 228
  • Επικοινωνήστε μαζί μας  Δευτέρα - Παρασκευή: 10:00 - 18:00
 (0)
(0)
/eShopΠαιχνιδιών
  Διαθέσιμες Κατηγορίες
Φίλτρα αναζήτησης
Φύλο
select
Ηλικία
select
Μάρκα
select
Χαρακτήρας
select
Σειρά
select
Μέγεθος
select
Stock Icon
VTech BlaBla Blocks Το φορτηγό μου (80-604810)
VTech BlaBla Blocks Το φορτηγό μου (80-604810)
VTech BlaBla Blocks Το φορτηγό μου (80-604810)
Κωδικός
424/80604810
Διαθεσιμότητα
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
39,99 €
Ποσότητα 
VTech BlaBla Blocks Το φορτηγό μου (80-604810)

Kατασκευάστε το φορτηγό!!!!

Συναρμολογήστε το φορτηγό με τα 15 τουβλάκια!!! Με τα επιπλέον 15 εκπαιδευτικά τουβλάκια ακούστε χαρούμενα τραγούδια, διασκεδαστικές μελωδίες και φράσεις!!!

Kάθε σετ διαθέτει εκπαιδευτικά Blocks διπλής όψης που αναγνωρίζονται από το «Σούπερ Block» και θα μάθουν στο παιδί τα ζώα, τα χρώματα, τα έντομα, τη φύση, τους αριθμούς, τα εργαλεία και διάφορα άλλα αντικείμενα ενώ επιπλέον εικονογραφημένα και χρωματιστά Blocks δίνουν ελευθερία στη φαντασία των παιδιών προτρέποντάς τα να δημιουργήσουν.

Συνδυάστε, συναρμολογήστε, κατασκευάστε!!!

Mία νέα εμπειρία μάθησης και παιχνιδιού ξεκινά με τα διαδραστικά τουβλάκια BlaBla Blocks!!!

15 εκπαιδευτικά Blocks διπλής όψης που αναγνωρίζονται από το διαδραστικό «Σούπερ Block» θα μάθουν στο παιδί τα ζώα, τα χρώματα, τα έντομα και τη φύση!

Eπιπλέον 15 εικονογραφημένα και χρωματιστά Blocks θα βοηθήσουν το παιδί στην κατασκευή του φορτηγού. Παράλληλα πλήθος πιθανών συνδυασμών δίνει ελευθερία στη φαντασία του, προτρέποντάς το να δημιουργεί.

Eπιπρόσθετα τα 2 ηλεκτρονικά φωτεινά κουμπιά του «Σούπερ Block» ενεργοποιούν 160+ χαρούμενα τραγούδια, διασκεδαστικές μελωδίες και φράσεις ενώ ενθαρρύνουν το παιδί σας να μάθει και να δημιουργήσει. Η απόλυτη μαγεία!!!

Διαθέτει ένα διαδραστικό Σούπερ Block, 15 τουβλάκια κατασκευής, 15 διαδραστικά τουβλάκια διπλής όψης, βοηθητικές κάρτες κατασκευής διπλής όψης. Αναπαράγει 15 μελωδίες και 3 τραγούδια

Για περισσότερη διασκέδαση, το παιχνίδι σας είναι συμβατό με τα διαδραστικά τουβλάκια όλων των σετ παιχνιδιών, Bla-Bla Blocks της Vtech. Απλά τοποθετήστε τα διαδραστικά τουβλάκια που έχετε από ένα άλλο σετ παιχνιδιού Bla-Bla Blocks στην υποδοχή του “Διαδραστικού Σούπερ Block”. Τότε τα φωτιζόμενα πλήκτρα θα αναβοσβήσουν, το παιδί θα ακούσει ηχητικά εφέ, παιχνιδιάρικες φράσεις και σύντομες μελωδίες. (Τα άλλα σετ παιχνιδιών της οικογένειας Bla-Bla Blocks της Vtech, πωλούνται ξεχωριστά).

ΜάρκαVΤΕCΗ
Barcode3417766048103
Κωδικός κατασκευαστή80-604810
Προτεινόμενη Ηλικία Κατασκευαστή1,5-5 ετών
Τεχνικά χαρακτηριστικάΛειτουργεί με μπαταρίες: 2 X AAA LR03 (Περιλαμβάνονται μόνο για δοκιμαστική χρήση)
Καταστήματα
Αθήνα
Θεσσαλονίκη

Η διαθεσιμότητα των καταστημάτων είναι ενδεικτική καθώς η ενημέρωση γίνεται σε τακτά χρονικά διαστήματα και όχι σε πραγματικό χρόνο.
Το απόθεμα απευθύνεται στον κωδικό προϊόντος συνολικά και όχι ανά σχέδιο.

  ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ