Ανακοίνωση
el-GRen-GB
  • 210 63 00 228
  • Επικοινωνήστε μαζί μας  Δευτέρα - Παρασκευή: 10:00 - 18:00
 (0)
(0)
/eShopΠαιχνιδιών
  Διαθέσιμες Κατηγορίες
Φίλτρα αναζήτησης
Φύλο
select
Ηλικία
select
Μάρκα
select
Χαρακτήρας
select
Σειρά
select
Μέγεθος
select
Stock Icon
Barbie On The Go Βολτίτσες Κουκλίτσες Ανοιξιάτικη Γιορτή (FHV70)
Barbie On The Go Βολτίτσες Κουκλίτσες Ανοιξιάτικη Γιορτή (FHV70) Barbie On The Go Βολτίτσες Κουκλίτσες Ανοιξιάτικη Γιορτή (FHV70)
Barbie On The Go Βολτίτσες Κουκλίτσες Ανοιξιάτικη Γιορτή (FHV70)
Κωδικός
27/FΗV70
Διαθεσιμότητα
Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
29,99 € 22,49 € -25,01%
Ποσότητα 
Barbie On The Go Βολτίτσες Κουκλίτσες Ανοιξιάτικη Γιορτή (FHV70)

Oι μικρές κουκλίτσες Barbie On the Go είναι σχεδιασμένες για μεγάλες, φανταστικές ιστορίες! Αυτό το λούνα παρκ έχει πίστα που μετατρέπεται και αξεσουάρ που έχουν κίνηση. Η Barbie και το πόνυ της είναι έτοιμοι για βόλτα! Η Barbie, με ύψος 10 εκατοστών, έχει ευλύγιστα πόδια για να κάθεται στη σέλα, ενώ το πόνυ της έχει μηχανισμό για να περπατάει στην πίστα. Το κεφαλάκι της Barbie κουνιέται για περισσότερη διασκέδαση. Μηχανισμός Κίνησης και Πίστα που Αλλάζει! Πατήστε το κουμπί στο πόνυ και δείτε το να περπατάει! Ένας σύνδεσμος κρατάει στη θέση της την Barbie για να μπορεί να κάνει ιππασία με το πόνυ της. Τοποθετήστε και τους δύο στην πίστα για να κάνουν τη διαδρομή. Δέκα χρωματιστά κομμάτια πίστας ενώνονται μεταξύ τους και μπορούν να συνδεθούν με διαφορετικούς τρόπους για διαφορετικές διαδρομές. Φτάξτε την πίστα με διαφορετικούς τρόπους. Ένα παγκάκι και ένα παιχνίδι εμπλουτίζουν το σκηνικό. Αλλάξτε θέση στα πράγματα για να δημιουργήσετε διαφορετικές διαδρομές και ιστορίες. Η Barbie και το Πόνυ της Περπατάνε στο Λούνα Παρκ!Με διάφορα αξεσουάρ για περισσότερο παιχνίδι. Διαφορετικά αξεσουάρ πίστας με εννέα κινήσεις που ενεργοποιούνται όταν περνάει το πόνυ. Οι πόρτες εισόδου και εξόδου ανοίγουν και κλείνουν. Μία λάμπα, μία πινακίδα και ένα ρολόι που γυρίζει καθώς περνάει το πόνυ. Η πινακίδα με τα αναψυκτικά κινείται πάνω και κάτω στον στύλο. Και ο τροχός στριφογυρίζει πραγματικά. Τοποθετήστε την Barbie σε μία από τις τρεις θέσεις συνδέοντάς την με τον ειδικό σύνδεσμο και γυρίστε τον τροχό. Θα εμφανιστούν χρυσά "πυροτεχνήματα". Μετά, ξεκινήστε πάλι από την αρχή. Η Barbie είναι έτοιμη για διασκέδαση, με μοναδική εμφάνιση και κράνος, που ταιριάζει στη σέλα του πόνυ της και στο αποσπώμενο χαλινάρι.Γίνε ό,τι ονειρεύεσαι με την Barbie!

ΜάρκαΜattel
Barcode887961529760
Κωδικός κατασκευαστήFΗV70
Προτεινόμενη Ηλικία Κατασκευαστή4+ ετών
Καταστήματα
Αθήνα
Θεσσαλονίκη

Η διαθεσιμότητα των καταστημάτων είναι ενδεικτική καθώς η ενημέρωση γίνεται σε τακτά χρονικά διαστήματα και όχι σε πραγματικό χρόνο.
Το απόθεμα απευθύνεται στον κωδικό προϊόντος συνολικά και όχι ανά σχέδιο.