el-GRen-GB
 • 210 63 00 228
 • Επικοινωνήστε μαζί μας  Δευτέρα - Παρασκευή: 10:00 - 18:00
 (0)
(0)
/eShopΠαιχνιδιών

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ

Το www.comfuzio.gr είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα έκθεσης και διάθεσης των προϊόντων της εταιρίας «ΧΙΟΣ TOYS ΕΜΠΟΡΙΑ ΕΙΔΩΝ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ε.Π.Ε.» .Η εταιρία μας εδρεύει στην διεύθυνση ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ 35 στο ΜΑΡΟΥΣΙ με Τ.Κ. 15122, ΑΦΜ: 999011660, ΔΟΥ: ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ και ΑΡΙΘΜΟ ΓΕΜΗ: 7353901000.

Βεβαιωθείτε ότι συμφωνείτε με τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις, διότι η περαιτέρω χρήση και η περιήγηση σας στην άνω ιστοσελίδα συνεπάγεται την ρητή και ανεπιφύλακτη συγκατάθεση και συναίνεση σας με τους όρους αυτούς.

1. Όροι

Η «ΧΙΟΣ TOYS ΕΜΠΟΡΙΑ ΕΙΔΩΝ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ε.Π.Ε.», διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς ή να ανανεώνει τους παρόντες όρους και τις προϋποθέσεις των συναλλαγών, που γίνονται μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος, σύμφωνα με τις ανάγκες της και τα συναλλακτικά ήθη. Η «ΧΙΟΣ TOYS ΕΜΠΟΡΙΑ ΕΙΔΩΝ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ε.Π.Ε.» αναλαμβάνει την υποχρέωση να ενημερώνει τους χρήστες για τυχόν τροποποιήσεις καθώς και για οποιαδήποτε αλλαγή μέσα από την ιστοσελίδα του παρόντος ηλεκτρονικού καταστήματος.

2. Παρεχόμενες Πληροφορίες και Προϊόντα

Η «ΧΙΟΣ TOYS ΕΜΠΟΡΙΑ ΕΙΔΩΝ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ε.Π.Ε.» δεσμεύεται ως προς την ποιότητα, την πληρότητα και την εγκυρότητα των πληροφοριών που παρατίθενται στην ιστοσελίδα της www.comfuzio.gr.Αυτό αφορά τα ακριβή στοιχεία που εκτίθενται σε αυτήν και τα περιεχόμενα του ηλεκτρονικού της καταστήματος, των υπηρεσιών που παρέχει υπό την επιφύλαξη τυχόν τεχνικών ή τυπογραφικών λαθών, που δεν μπορούν να προβλεφθούν ή έχουν προκύψει είτε ακούσια είτε λόγω διακοπών της ιστοσελίδας για λόγους ανωτέρας βίας.

3. Περιορισμός Ευθύνης

Η «ΧΙΟΣ TOYS ΕΜΠΟΡΙΑ ΕΙΔΩΝ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ε.Π.Ε.» δεν ευθύνεται έναντι των πελατών/χρηστών για ζημιές που τυχόν προκύψουν από την εκτέλεση ή μη της παραγγελίας τους (εκτός των περιπτώσεων της παραγράφου «ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ – ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ».

Επίσης επιφυλάσσεται ως προς το χρόνο παράδοσης των εμπορευμάτων στις περιπτώσεις ανωτέρας βίας. Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.comfuzio.gr ουδεμία εγγύηση μπορεί να παράσχει για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων, αλλά εγγυάται την έγκαιρη ενημέρωση των τελικών καταναλωτών περί μη διαθεσιμότητά τους.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.comfuzio.gr παρέχει το περιεχόμενο (φωτογραφίες, πληροφορίες, ονόματα, περιγραφές, κτλ), τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που διατίθενται μέσω του δικτυακού τόπου, όπως ακριβώς έχουν.

Σε καμία περίπτωση το ηλεκτρονικό κατάστημα της «ΧΙΟΣ TOYS ΕΜΠΟΡΙΑ ΕΙΔΩΝ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ε.Π.Ε.», δεν φέρει ευθύνη για τυχόν απαιτήσεις νομικής ή αστικής ή/και ποινικής φύσεως,ούτε για τυχόν ζημία (θετική, ειδική ή αποθετική η οποία ενδεικτικά και όχι περιοριστικά, διαζευκτικά ή/και σωρευτικά συνίσταται σε απώλεια κερδών, δεδομένων, διαφυγόντα κέρδη, χρηματική ικανοποίηση κλπ) από επισκέπτες του δικτυακού τόπου ή τρίτους από αιτία που έχει σχέση με την λειτουργία ή μη ή/και τη χρήση του δικτυακού τόπου ή/και σε αδυναμία παροχής υπηρεσιών ή/και πληροφοριών που διατίθενται από αυτόν ή/και από τυχόν μη επιτρεπόμενες παρεμβάσεις τρίτων σε προϊόντα ή/και υπηρεσίες ή/και πληροφορίες που διατίθενται μέσω αυτού.

4. Δικαιώματα Πνευματικής Ιδιοκτησίας

Αυτή η ιστοσελίδα είναι το επίσημο ηλεκτρονικό κατάστημα της «ΧΙΟΣ TOYS ΕΜΠΟΡΙΑ ΕΙΔΩΝ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ε.Π.Ε.» και επίσημη ιστοσελίδα της αλυσίδας καταστημάτων «COMFUZIO». Όλο το περιεχόμενο της ιστοσελίδας, παρεχομένων πληροφοριών και προϊόντων αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της «ΧΙΟΣ TOYS ΕΜΠΟΡΙΑ ΕΙΔΩΝ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ε.Π.Ε.» και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού και ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων.

Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, αναλογική/ψηφιακή εγγραφή και μηχανική αναπαραγωγή, διανομή, μεταφορά, μεταποίηση, μεταπώληση, δημιουργία παραγωγής εργασίας, ή παραπλάνηση του κοινού σχετικά με τον πραγματικό παροχέα του περιεχομένου του διαδικτυακού τόπου. Τυχόν αναπαραγωγή, επανέκδοση, φόρτωση, ανακοίνωση, διάδοση ή μετάδοση ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του περιεχομένου με οποιοδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς, επιτρέπεται μόνο κατόπι προηγούμενης γραπτής άδειας της «ΧΙΟΣ TOYS ΕΜΠΟΡΙΑ ΕΙΔΩΝ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ε.Π.Ε.». Τα ονόματα, εικόνες, λογότυπα, και διακριτικά γνωρίσματα που αντιπροσωπεύουν την «ΧΙΟΣ TOYS ΕΜΠΟΡΙΑ ΕΙΔΩΝ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ε.Π.Ε.», ή/και το ηλεκτρονικό της κατάστημα www.comfuzio.gr, ή και τρίτα μέρη συμβεβλημένα με αυτούς και προστατεύονται από τους ελληνικούς και κοινοτικούς και διεθνείς νόμους περί εμπορικών σημάτων και βιομηχανικής και πνευματικής ιδιοκτησίας. Σε κάθε περίπτωση η εμφάνισή και έκθεσή τους στην ιστοσελίδα www.comfuzio.gr και στο ηλεκτρονικό κατάστημα της «ΧΙΟΣ TOYS ΕΜΠΟΡΙΑ ΕΙΔΩΝ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ε.Π.Ε.» δεν θα πρέπει κατά κανένα τρόπο να εκληφθεί ως μεταβίβαση ή εκχώρηση άδειας ή δικαιώματος χρήσης τους.

5. Ευθύνη Χρήστη

Οι χρήστες της ιστοσελίδας www.comfuzio.gr αποδέχονται ότι δεν θα χρησιμοποιήσουν το ηλεκτρονικό κατάστημα της «ΧΙΟΣ TOYS ΕΜΠΟΡΙΑ ΕΙΔΩΝ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ε.Π.Ε.» για αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιοδήποτε περιεχομένου που είναι παράνομο, βλαβερό, απειλητικό, προσβλητικό, ενοχλητικό, συκοφαντικό, δυσφημιστικό, χυδαίο, άσεμνο, λεβελογραφικό, αποτελεί παράβαση απορρήτου κάποιου άλλου, δείχνει εμπάθεια, ή εκφράζει φυλετικές, εθνικές ή άλλες διακρίσεις, δύναται να προκαλέσει βλάβες σε ανήλικους με οποιονδήποτε τρόπο, δεν δικαιούται να μεταδοθεί σύμφωνα με την νομοθεσία ή τις συμβατικές ή διαχειριστικές σχέσεις (όπως εσωτερικές πληροφορίες, ιδιοκτησιακές και εμπιστευτικές πληροφορίες που αποκτήθηκαν ή αποκαλύφθηκαν ως μέρος εργασιακών σχέσεων ή που καλύπτονται σε συμφωνίες εμπιστευτικότητας), παραβιάζει οποιαδήποτε ευρεσιτεχνία, εμπορικό σήμα, εμπορικό μυστικό, πνευματικά δικαιώματα ή άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα τρίτων, περιέχει ιούς λογισμικού ή οποιουδήποτε άλλους κώδικες, αρχεία ή προγράμματα, που έχουν σχεδιαστεί με σκοπό την πρόκληση βλάβης, την καταστροφή ή τον εξοπλισμό της λειτουργίας οποιοδήποτε λογισμικού ή υλικού υπολογιστών, ηθελημένα ή αθέλητα παραβαίνει την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική νομοθεσία και των διατάξεων αυτής, δύναται να παρενοχλήσει τρίτους με οποιοδήποτε τρόπο και οποιοδήποτε περιεχόμενο χρησιμοποιείται για συλλογή ή αποθήκευση προσωπικών δεδομένων σχετικά με άλλους χρήστες.

Ειδικά, συνιστούμε σε παιδιά και νέους κάτω από 16 ετών να λαμβάνουν την άδεια των γονέων τους πριν την χρήση ή την υποβολή στοιχείων με τα προσωπικά τους στοιχεία στην ιστοσελίδα της «ΧΙΟΣ TOYS ΕΜΠΟΡΙΑ ΕΙΔΩΝ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ε.Π.Ε.».

6. Ασφάλεια Συναλλαγών

Κατά τις συναλλαγές που πραγματοποιούνται με πιστωτική/χρεωστική κάρτα (online πληρωμή) είτε με PayPal είτε μέσω τράπεζας το ηλεκτρονικό κατάστημα της «ΧΙΟΣ TOYS ΕΜΠΟΡΙΑ ΕΙΔΩΝ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ε.Π.Ε.» ΔΕΝ αποθηκεύει ευαίσθητα στοιχεία των χρηστών (αριθμοί καρτών, κωδικοί κλπ). Όλα τα προσωπικά, ευαίσθητα στοιχεία των πληρωμών καταχωρούνται ΜΟΝΟ στην πλατφόρμα του PayPal ή της τράπεζας ανάλογα τον τρόπο πληρωμής που έχει επιλέξει ο χρήστης.

7. Ασφάλεια

Η «ΧΙΟΣ TOYS ΕΜΠΟΡΙΑ ΕΙΔΩΝ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ε.Π.Ε.» δίνει μεγάλη σημασία στα θέματα ασφάλειας των προσωπικών σας δεδομένων καθώς και των ηλεκτρονικών σας συναλλαγών και δεσμεύεται να λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα, χρησιμοποιώντας σύγχρονες και προηγμένες μεθόδους , ώστε να παρέχει τη μέγιστη δυνατή διασφάλισή σας. Κάθε πληροφορία που σχετίζεται με τα προσωπικά σας στοιχεία και τις συναλλαγές σας , είναι ασφαλής και απόρρητη.

Η ασφάλεια του ηλεκτρονικού καταστήματος της «ΧΙΟΣ TOYS ΕΜΠΟΡΙΑ ΕΙΔΩΝ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ε.Π.Ε.» επιτυγχάνεται με τις παρακάτω μεθόδους:

Αναγνώριση Πελάτη

Για την αναγνώρισή σας χρησιμοποιείται ο Κωδικός Εισόδου (e-mail ή username) και ο Προσωπικός Μυστικός Κωδικός Ασφαλείας (password), ο οποίος σας παρέχει πρόσβαση με απόλυτη ασφάλεια κάθε φορά που τους χρησιμοποιείτε. Επιπλέον, έχετε τη δυνατότητα να αλλάζετε τον Προσωπικό Μυστικό Κωδικό Ασφαλείας (password) καθώς και την ηλεκτρονική σας διεύθυνση (e-mail), όσο συχνά θέλετε. Εσείς είστε οι απόλυτα υπεύθυνοι για τη διατήρηση και απόκρυψη της μυστικότητας των στοιχείων σας από τρίτους, αφού είστε και οι μόνοι που έχετε πρόσβαση σε αυτά.

Σε περίπτωση που χάσετε τους κωδικούς αναγνώρισης ή αυτοί διαρρεύσουν σε μη εξουσιοδοτημένο πρόσωπο, θα πρέπει να μας ειδοποιήσετε άμεσα, διαφορετικά το ηλεκτρονικό κατάστημα δεν φέρει καμία ευθύνη.

Για λόγους ασφάλειας είναι καλό να αλλάζετε σε τακτά χρονικά διαστήματα το password σας και να αποφεύγετε τη χρήση εύκολα ανιχνεύσιμων κωδικών (πχ. ημερομηνία γέννησης).

Τέλος, μπορείτε και σας προτείνουμε να χρησιμοποιείτε και σύμβολα εκτός από γράμματα και αριθμούς για τη δημιουργία password ενώ το πλήθος το χαρακτήρων θα πρέπει να ανέρχεται στους 8 και άνω.

Εξασφάλιση του Απορρήτου της Μεταφοράς των Προσωπικών σας Δεδομένων

Για την καλύτερη δική σας διασφάλιση του απορρήτου της μεταφοράς δεδομένων, η «ΧΙΟΣ TOYS ΕΜΠΟΡΙΑ ΕΙΔΩΝ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ε.Π.Ε.» χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο κρυπτογράφησης SSL Connection.

Ελεγχόμενη Πρόσβαση (firewall)

Η πρόσβαση στα συστήματα της «ΧΙΟΣ TOYS ΕΜΠΟΡΙΑ ΕΙΔΩΝ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ε.Π.Ε.» ( servers) ελέγχεται από firewall , το οποίο επιτρέπει τη χρήση συγκεκριμένων μόνο υπηρεσιών από τους πελάτες /χρήστες ενώ ταυτόχρονα απαγορεύει την πρόσβαση σε συστήματα και βάσεις δεδομένων που περιέχουν απόρρητα στοιχεία και πληροφορίες για την εταιρία.

Κρυπτογράφηση

Πρέπει να γνωρίζετε ότι σε οποιοιδήποτε σημείο του site εισάγετε προσωπικά δεδομένα (password,πιστωτικές κάρτες, τηλέφωνα, διευθύνσεις κ.λ.π.) υπάρχει κρυπτογράφηση SSL 128-bit. Για να γίνει περισσότερο κατανοητό τι είναι η κρυπτογράφηση σας γνωρίζουμε ότι πρόκειται για ένα τρόπο κωδικοποίησης των πληροφοριών μέχρι αυτές να φτάσουν στους αποδέκτες τους, οι οποίοι με τη σειρά τους μπορούν να την αποκωδικοποιήσουν με τη χρήση του κατάλληλου κλειδιού. Πιο συγκεκριμένα, κάθε φορά που παραγγέλνετε και αφού έχετε συνδεθεί με το username και τον προσωπικό σας κωδικό στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, όλη η επικοινωνία ανάμεσα στον υπολογιστή σας και τα συστήματα της «ΧΙΟΣ TOYS ΕΜΠΟΡΙΑ ΕΙΔΩΝ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ε.Π.Ε.» κρυπτογραφούνται με χρήση κλειδιού 128bits. Με άλλα λόγια, κάθε φορά που στέλνετε πληροφορίες στο σύστημα , ο browser σας τις αποκρυπτογραφεί πρώτα με χρήση κλειδιού 128bit και στη συνέχεια τις στέλνει στο σύστημα.

Απόρρητο Συναλλαγών

Οι ίδιες βασικές αρχές που διέπουν τις κλασικές συναλλαγές ισχύουν και στην περίπτωση του Ηλεκτρονικού Εμπορίου( e-commerce). Η τήρηση του απορρήτου θεωρείται αυτονόητη. Κάθε πληροφορία που μεταβιβάζεται από το μέλος /χρήστη της «ΧΙΟΣ TOYS ΕΜΠΟΡΙΑ ΕΙΔΩΝ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ε.Π.Ε.» είναι άκρως εμπιστευτική και η «ΧΙΟΣ TOYS ΕΜΠΟΡΙΑ ΕΙΔΩΝ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ε.Π.Ε.» έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα, ώστε να γίνεται η χρήση τους μόνο στο επιτρεπόμενο πλαίσιο των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Μερικά από τα μέτρα που έχουν ληφθεί:
Στις πληροφορίες των συναλλαγών σας επιτρέπεται η πρόσβαση μόνο σε εξουσιοδοτημένους υπάλληλους και μόνο όταν είναι απαραίτητο, πχ. για την αποτελεσματικότερη διεκπεραίωση των αιτήσεών σας.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.comfuzio.gr, λειτουργεί σύμφωνα με την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική νομοθεσία και τηρεί με ασφάλεια τα προσωπικά σας δεδομένα για όσο χρονικό διάστημα είστε εγγεγραμμένος σε κάποια υπηρεσία του www.comfuzio.gr τα οποία διαγράφονται μετά την οποιαδήποτε τρόπο λήξη της συναλλακτικής σχέσης. Τα προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.comfuzio.gr, χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από αυτό, με σκοπό τη υποστήριξη, προώθηση και εκτέλεση της συναλλακτικής σχέσης.

Τα τηρούμενα στοιχεία του αρχείου δύνανται να κοινοποιηθούν στις αρμόδιες δικαστικές, αστυνομικές και άλλες διοικητικές αρχές κατόπιν νομίμου αιτήματός τους και σύμφωνα με τις κάθε φορά ισχύουσες νομοθετικές διατάξεις. Ο πελάτης έχει, μέσα στα πλαίσια της νομοθεσίας περί απορρήτου των τηλεπικοινωνιών, τα δικαιώματα ενημέρωσης και αντίρρησης που προβλέπουν τα άρθρα 11 έως 13 του Ν.2471/97.

Όλοι οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να ζητήσουν πληροφορίες για τα στοιχεία που τους αφορούν καθώς και να ζητήσουν διόρθωσή τους, εάν είναι σε θέση να αποδείξουν την ύπαρξη λάθους.
Τέλος, για τη δική σας ασφάλεια θα πρέπει και εσείς να προσπαθείτε να χειρίζεστε όλες τις πληροφορίες που παρέχονται μέσω του συστήματος ως εμπιστευτικές και απόρρητες και να μην τις κοινοποιείτε σε τρίτους.

8. Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Για να διεκπεραιώνουμε τις παραγγελίες σας ενδέχεται να σας ζητείται να δίνετε προσωπικά σας στοιχεία ( όνομα, επίθετο, επάγγελμα, προορισμός αποστολής παραγγελίας, e-mail κλπ) κάθε φορά που επισκέπτεσθε την ιστοσελίδα www.comfuzio.gr. Πάντως πρέπει να γνωρίζετε ότι τα προσωπικά στοιχεία που δηλώνετε στο www.comfuzio.gr χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για να βελτιώνουμε τις παρεχόμενες υπηρεσίες μας, για να επικοινωνούμε καλύτερα μαζί σας και για τη διασφάλιση της ομαλής λειτουργίας της αντίστοιχης υπηρεσίας και σε καμία περίπτωση δεν χρησιμοποιούνται από οποιονδήποτε τρίτο( εξαιρούνται οι περιπτώσεις που προβλέπονται από το Νόμο). H προστασία προσωπικών δεδομένων διέπεται από τις αρχές του Ν. 2472/97 όπως αυτός τροποποιήθηκε από τον Ν. 3471/2006 για την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων.
«ΧΙΟΣ TOYS ΕΜΠΟΡΙΑ ΕΙΔΩΝ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ε.Π.Ε.» επιτρέπει μόνο σε συγκεκριμένα άτομα που εργάζονται στην εταιρία να έχουν πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα και γενικά απαγορεύεται η πρόσβαση προσώπων στα προσωπικά σας δεδομένα χωρίς προηγούμενη εξουσιοδότηση.
Σε πολύ σπάνιες περιπτώσεις τα προσωπικά σας στοιχεία ενδέχεται να κοινοποιηθούν σε εταιρίες που συνεργάζονται με την «ΧΙΟΣ TOYS ΕΜΠΟΡΙΑ ΕΙΔΩΝ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ε.Π.Ε.» αλλά πάντοτε με προϋποθέσεις που έχουν να κάνουν με τη προώθηση και εκτέλεση της παραγγελίας σας και με γνώμονα ότι τα προσωπικά σας στοιχεία δεν θα χρησιμοποιηθούν για παράνομους σκοπούς.
Εάν έχετε οποιαδήποτε απορία ή έχετε κάποια πρόταση ή δήλωση που επιθυμείτε να κάνετε σχετικά με τα ανωτέρω θέματα σας παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας, μέσω της ειδικής φόρμας που θα βρείτε στο link:

https://www.comfuzio.gr/ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανά πάσα στιγμή όλοι οι χρήστες έχουν δικαίωμα να ενημερώνονται αλλά και να εκφράζουν την αντίρρησή τους όσον αφορά την περαιτέρω επεξεργασία των δεδομένων τους, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία για την προστασία των προσωπικών δεδομένων.

9. Ενημέρωση για τα Cookies

Τα «cookies» είναι μικρά αρχεία με πληροφορίες που μια ιστοσελίδα αποθηκεύει στον υπολογιστή ενός χρήστη, ώστε κάθε φορά που ο χρήστης συνδέεται στην ιστοσελίδα, η τελευταία να ανακτά τις εν λόγω πληροφορίες και να προσφέρει στο χρήστη σχετικές με αυτές υπηρεσίες.
Τα cookies μπορούν να βελτιώσουν την εμπειρία περιήγησης επιτρέποντας στις τοποθεσίες να απομνημονεύουν τις προτιμήσεις σας ή δίνοντάς σας τη δυνατότητα να αποφεύγετε τη σύνδεση κάθε φορά που επισκέπτεστε συγκεκριμένες τοποθεσίες. Χαρακτηριστικό παράδειγμα τέτοιων πληροφοριών είναι οι προτιμήσεις του χρήστη σε μια ιστοσελίδα, όπως αυτές δηλώνονται από τις επιλογές που κάνει ο χρήστης στη συγκεκριμένη ιστοσελίδα (π.χ. επιλογή συγκεκριμένων «κουμπιών», αναζητήσεων, διαφημίσεων, κλπ).
Τα cookies είναι απόλυτα ασφαλής και δεν αποθηκεύουν διευθύνσεις email ή αριθμούς τηλεφώνου. Εάν δεν θέλετε οι τοποθεσίες να αποθηκεύουν cookie στον υπολογιστή σας, μπορείτε να τα αποκλείσετε. Μπορείτε επίσης να ορίσετε για ποιες τοποθεσίες θέλετε να αποκλείονται τα cookie. Ο αποκλεισμός των cookies μπορεί να μην επιτρέψει να προβάλλονται σωστά ορισμένες σελίδες ή μπορεί να λάβετε ένα μήνυμα από μια τοποθεσία που σας ενημερώνει ότι για να την προβάλετε σωστά πρέπει να κάνετε αποδοχή των cookie.
Στο www.comfuzio.gr  χρησιμοποιούμε cookies για την καλύτερη δυνατή λειτουργίας της ιστοσελίδας , τη σωστή περιήγηση σας, τη σύνδεση και τη μετακίνηση στις σελίδες καθώς και για την παροχή διαφημιστικού περιεχομένου βασιζόμενο στα ενδιαφέροντα και τις ανάγκες σας.
Επίσης, τα cookies χρησιμοποιούνται για να αναλύσουμε πώς οι επισκέπτες χρησιμοποιούν τον ιστότοπό μας, πώς περιηγούνται ή αν αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα για να μπορέσουμε να το διορθώσουμε. Όλες οι πληροφορίες που συλλέγονται από αυτά τα cookies είναι ανώνυμες και χρησιμοποιούνται μόνο για να βελτιώσουμε τη δομή και το περιεχόμενο του ιστότοπου.

10. Παραγγελία / Έξοδα Αποστολής / Παράδοση Προϊόντων

Στα "ράφια" του ηλεκτρονικού μας καταστήματος θα βρείτε σχεδόν το σύνολο από τα προϊόντα που μπορείτε να βρείτε και στο δίκτυο καταστημάτων «COMFUZIO».

Τρόποι Παραγγελίας

 1. Επιλογή προϊόντων από το e-shop, παραγγελία μέσα από το e-shop:
  1. Επιλέξτε τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν μέσα από το e-shop μας www.comfuzio.gr προσθέτοντας τα στο καλάθι αγορών σας.
  2. Στην συνέχεια μεταβείτε το καλάθι αγορών σας και ακολουθώντας τις οδηγίες και τα βήματα που σας δίνει το σύστημα έτσι ώστε να ολοκληρώσετε την καταχώρηση της παραγγελίας σας.
  3. Μετά την επιτυχημένη καταχώρηση της παραγγελίας σας θα λάβετε αυτόματα ένα επιβεβαιωτικό email στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχετε δηλώσει με την δημιουργία του λογαριασμού σας.
  4.  

 2. Επιλογή προϊόντων από το e-shop, παραγγελία μέσα από το e-shop για παραλαβή από το κατάστημα:
  1. Επιλέξτε τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν μέσα από το e-shop μας www.comfuzio.gr προσθέτοντας τα στο καλάθι αγορών σας.
  2. Στην συνέχεια μεταβείτε το καλάθι αγορών σας και ακολουθώντας τις οδηγίες και τα βήματα που σας δίνει το σύστημα έτσι ώστε να ολοκληρώσετε την καταχώρηση της παραγγελίας σας.
  3. Στο βήμα Επιλογή Μεταφορικών / Παραλαβή από το Κατάστημα επιλέξετε ότι επιθυμείτε να το παραλάβετε από το κατάστημα.
  4. Έπειτα επιλέξετε την ημερομηνία παραλαβής και το κατάστημα από το οποίο θέλετε να παραλάβετε.
  5. Μπορείτε να επιλέξτε ως τρόπο πληρωμής* "Πληρωμή με την παραλαβή από το κατάστημα" ή να προπληρώσετε με πιστωτική/χρεωστική κάρτα, τραπεζική κατάθεση, PayPal.
  6. Μετά την επιτυχημένη καταχώρηση της παραγγελίας σας θα λάβετε αυτόματα ένα επιβεβαιωτικό email στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχετε δηλώσει με την δημιουργία του λογαριασμού σας.
  7. *Σημειώνεται ότι:

   Στην περίπτωση πληρωμής με την παραλαβή από το κατάστημα, εάν παρέλθουν οι 5 εργάσιμες ήμερες και δεν έχει πραγματοποιηθεί η παραλαβή προϊόντων η παραγγελία ακυρώνεται.

   Στην περίπτωση που η παραγγελία έχει προπληρωθεί, εάν παρέλθουν οι 15 εργάσιμες ήμερες και δεν έχει πραγματοποιηθεί η παραλαβή προϊόντων η παραγγελία ακυρώνεται και γίνεται επιστροφή του ποσού χρέωσης.

 3. Επιλογή προϊόντων από το e-shop, παραγγελία στο κατάστημα:
  1. Επιλέξτε τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν μέσα από το e-shop μας www.comfuzio.gr.
  2. Σημειώστε τους κωδικούς και τυχόν χρώμα/μέγεθος των προϊόντων που σας ενδιαφέρουν.
  3. Καλέστε στο κατάστημα της περιοχής που σας εξυπηρετεί και ελέγξτε την διαθεσιμότητα των κωδικών.
  4. Για να προχωρήσετε σε κράτηση είναι απαραίτητο να δώσετε το ονοματεπώνυμό σας και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας.
  5. Μπορείτε να πληρώσετε στην παραλαβή των προϊόντων από το κατάστημα με μετρητά ή πιστωτική / χρεωστική κάρτα VISA, DINERS, MASTERCARD.
  6. *Σημειώνεται ότι κρατήσεις δεν γίνονται δεκτές σε περιόδους αιχμής ενώ ή παραλαβή του προϊόντος πρέπει να είναι αυθημερόν.

 4. Επιλογή προϊόντων από το e-shop, παραγγελία μέσω τηλεφώνου:
  1. Επιλέξτε τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν μέσα από το e-shop μας www.comfuzio.gr.
  2. Σημειώστε τους κωδικούς και τυχόν χρώμα/μέγεθος των προϊόντων που σας ενδιαφέρουν.
  3. Καλέστε στο κέντρο εξυπηρέτησης τηλεφωνικών παραγγελιών με αριθμό +302106300228 και ελέγξτε την διαθεσιμότητα των κωδικών.
  4. Στην συνέχεια είναι απαραίτητο να δώσετε τα στοιχεία σας τα οποία χρειάζονται για την καταχώρηση και αποστολή της παραγγελίας. (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση αποστολής, τηλέφωνο επικοινωνίας, email)

   *Σημειώνεται ότι οι διαθέσιμοι τρόποι πληρωμής κατά την τηλεφωνική παραγγελία είναι με τραπεζική κατάθεση ή με αντικαταβολή. Τηλεφωνικά γίνονται δεκτές οι παραγγελίες που γίνονται εντός του ωραρίου λειτουργίας του τμήματος τηλεφωνικών παραγγελιών (Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 10:00 έως τις 18:00)

Κόστος Αποστολής

Όταν η παραγγελία σας ξεπερνά τα 40 ευρώ δεν χρεώνεστε τα μεταφορικά έξοδα, ενώ για παραγγελίες κάτω των 40 ευρώ τα μεταφορικά έξοδα διαμορφώνονται στα 3€ σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας.

Η αποστολή των παραγγελιών σε όλη την Ελλάδα γίνεται σε συνεργασία με την εταιρία ταχυμεταφορών ΕΛΤΑ COURIER.

Εξαιρούνται οι παραγγελίες με ογκώδη ή βαρέα προϊόντα (πχ. ηλεκτροκίνητα αυτοκίνητα, τσουλήθρες, παιδικές χαρές, περπατούρες, ποδήλατα, τρίκλυκλα, κουκλόσπιτα κτλ.) οι οποίες αποστέλλονται αυστηρά με μεταφορική εταιρεία κατόπιν συνεννόησης, με παράδοση επί του πεζοδρομίου. Οι παραγγελίες που αποστέλλονται με μεταφορική εταιρία πρέπει να πληρωθούν εμπρόθεσμα είτε με πιστωτική / χρεωστική κάρτα, είτε με PayPal, είτε με τραπεζική κατάθεση καθώς δεν υποστηρίζεται η αντικαταβολή.

Ολοκλήρωση Παραγγελίας

Με το που ολοκληρώνεται η καταχώρηση της παραγγελίας, σας αποστέλλεται email επιβεβαίωσης. Σε περίπτωση που δεν έχετε λάβει το προαναφερθέν email, σημαίνει πως είτε δεν έχει ολοκληρωθεί η καταχώρηση της παραγγελίας σας είτε το email επικοινωνίας είναι λανθασμένο είτε το email έχει χαρακτηριστεί ως ανεπιθύμητο / spam.

Χρόνος Εκτέλεσης Παραγγελίας

Οι παραγγελίες που καταχωρούνται μέχρι τις 14.00 από Δευτέρα έως Παρασκευή εκτελούνται και παραδίδονται στην εταιρία ταχυμεταφορών την ίδια ημέρα ενώ τηρείτε η σειρά προτεραιότητας. Σημειώνεται ότι τα προϊόντα θα πρέπει να είναι άμεσα διαθέσιμα.

Οι παραγγελίες που καταχωρούνται μετά τις 14.00 εκτελούνται κανονικά αλλά παραδίδονται για αποστολή στην εταιρία ταχυμεταφορών την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Οι παραγγελίες που καταχωρούνται την Παρασκευή μετά τις 14:00 και κατά την διάρκεια του Σαββατοκύριακου, εκτελούνται και παραδίδονται στην εταιρία ταχυμεταφορών για αποστολή την Δευτέρα (εφόσον είναι εργάσιμη ημέρα).

Εκτιμώμενος Χρόνος Παράδοσης

Οι παραγγελίες που αποστέλλονται:

 • εντός Αθήνας παραδίδονται την επόμενη εργάσιμη ημέρα*.
 • εντός Αττικής παραδίδονται σε 1-2 εργάσιμες ημέρες*.
 • στην Ηπειρωτική Ελλάδα παραδίδονται σε 1-3 εργάσιμες ημέρες*.
 • σε Νησιά της Ελλάδας παραδίδονται σε 1-4 εργάσιμες ημέρες*.
 • σε Δυσπρόσιτες Περιοχές της Ελλάδας παραδίδονται σε 1-5 εργάσιμες ημέρες*.

*Ο χρόνος παράδοσης είναι ενδεικτικός, αφορά εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία αποστολής της παραγγελίας και μπορεί να διαφοροποιηθεί ανάλογα με τις συνθήκες. 

Αναζήτηση Αποστολών

Μπορείτε να αναζητήσετε και να ενημερωθείτε για την πορεία της αποστολή σας χρησιμοποιώντας τον κωδικό αποστολής, πχ. NSXXXXXXXXGR , που σας αποστέλλετε στο email κατά την ολοκλήρωση και αποστολή της παραγγελία σας μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρίας ταχυμεταφορών που συνεργαζόμαστε.

Αναζήτηση Αποστολών ΕΛΤΑ COURIER

Καθυστέρηση παραγγελίας

Η τυχόν καθυστέρηση της παραγγελίας σας μπορεί να οφείλεται σε έναν από τους παρακάτω λόγους:

 • Όσα προϊόντα εμφανίζονται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.comfuzio.gr ως άμεσα διαθέσιμα υπάρχουν σε απόθεμα ικανό για να καλυφθούν οι ανάγκες των πελατών μας. Διαφορετικά, τα προϊόντα που εμφανίζονται με περιορισμένο απόθεμα ενδέχεται να μην διατίθενται άμεσα, αλλά κατόπιν παραγγελίας από τους προμηθευτές μας. Τέλος, τα προϊόντα που εμφανίζονται ως μη διαθέσιμα είτε έχουν εξαντληθεί προσωρινά από το απόθεμα των καταστημάτων μας είτε ενδέχεται να έχουν καταργηθεί. Σε κάθε περίπτωση ενημερώνεστε άμεσα για τυχόν προβλήματα που μπορεί να προκύψουν αναφορικά με την διαθεσιμότητα των προϊόντων.
 • Σε περιόδους αιχμής (π.χ Χριστούγεννα, Πάσχα, Απόκριες) όπου παρατηρείται αυξημένη ζήτηση και μεγάλος όγκος παραδόσεων.
 • Σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων, απεργιών καθώς και σε περιπτώσεις ανωτέρας βίας, που δύναται να επηρεάσει την μεταφορά και παράδοση της παραγγελίας.
 • Σε περίπτωση που ένα ή περισσότερα προϊόντα δεν είναι άμεσα διαθέσιμα ή βρίσκονται σε διαφορετικά καταστήματα και πρέπει συγκεντρωθούν για την αποστολή τους.
 • Σε περίπτωση που έχει επιλεχθεί σαν τρόπος πληρωμής η τραπεζική κατάθεση, δεν έχει πραγματοποιηθεί η πληρωμή άμεσα, δεν είναι δυνατή η επαλήθευση της τραπεζικής συναλλαγής είτε λόγω ελλιπών στοιχείων είτε λόγω καθυστέρησης της πίστωσης στους διαθέσιμους τραπεζικούς λογαριασμούς. Για την αποφυγή τυχόν καθυστερήσεων, συνιστούμε να μας αποστέλλετε το αποδεικτικό της κατάθεσή σας. Σε αυτό είναι απαραίτητο να αναγράφεται ο κωδικός της παραγγελίας, το ονοματεπώνυμο σας καθώς και να είναι ευδιάκριτος ο λογαριασμός μας και το ποσό της κατάθεσης.
 • Σε περίπτωση που είναι αδύνατη η τηλεφωνική ή/και μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου επικοινωνία μαζί σας (εάν παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα στην παραγγελία σας, είτε σε σχέση με το προϊόν, είτε σε σχέση με την πληρωμή του) επειδή π.χ. τα στοιχεία που έχετε καταχωρήσει δεν είναι σωστά ενημερωμένα.

11. Ακύρωση Παραγγελίας - Επιστροφές – Αντικατάσταση Προϊόντων

Για την καλύτερη δική σας εξυπηρέτηση και αποφυγή ταλαιπωρίας, σας συνιστούμε κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας και πριν την υπογραφή για την παραλαβή της, να ελέγξετε διεξοδικά το πακέτο για εμφανή σημάδια φθορών, σκισιμάτων, χτυπημάτων κ.τ.λ. Σε τέτοια περίπτωση επικοινωνήστε άμεσα με το κέντρο εξυπηρέτησης πελατών στο 2106300228.

Εάν επιθυμείτε να αλλάξετε κάποιο προϊόν ή θέλετε να επιστρέψετε τυχόν ελαττωματικά προϊόντα, για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες:

Επιστροφές ή/και Αντικατάσταση προϊόντων γίνεται:

 • Σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα του www.comfuzio.gr πουλήθηκαν λανθασμένα προϊόντα κακής και ελαττωματικής ποιότητας (λάθος στην λήψη της παραγγελίας, στην τιμολόγηση, στην αποστολή, κατεστραμμένα κατά την μεταφορά η με κακή συσκευασία)
 • Σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες υπήρξε πρόβλημα/πραγματικό ελάττωμα στο προϊόν (λειτουργίας ή ποιότητας).
 • Εάν το προϊόν καλύπτεται από εργοστασιακή εγγύηση, μπορούμε να σας ενημερώσουμε για το πού και πώς πραγματοποιείται η επισκευή/αντικατάσταση του προϊόντος.
 • Σε κάθε περίπτωση, επιστροφές και αλλαγές δεν γίνονται αποδεκτές εάν το ελάττωμα προέρχεται από κακή χρήση του καταναλωτή, παραβίαση των οδηγιών χρήσης του προϊόντος ή γίνεται χρήση του προϊόντος πέραν από αυτή που ορίζεται από τον κατασκευαστή.

Για όλες τις ανωτέρω περιπτώσεις το ανώτατο χρονικό περιθώριο επιστροφής για αντικατάσταση δεν δύναται να παραταθεί πέραν των δεκαπέντε (15) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής. Επιπλέον, για όλες τις περιπτώσεις θα πρέπει το προϊόν προς αντικατάσταση να συνοδεύεται απαραίτητα με την πρωτότυπη απόδειξη αγοράς, να βρίσκονται στην κατάσταση που παρελήφθησαν από τον πελάτη, πλήρη άθικτα και χωρίς φθορές και η συσκευασία τους να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει το προϊόν και να είναι σε άριστη κατάσταση, μαζί με όλα τα έγγραφα και αντικείμενα που συνόδευαν το προϊόν (οδηγίες, φορτιστές, μπαταρίες, καλώδια, πιόνια, κάρτες, κλπ). Πριν από κάθε επιστροφή συνίσταται να προηγηθεί συνεννόηση με την «ΧΙΟΣ TOYS ΕΜΠΟΡΙΑ ΕΙΔΩΝ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ε.Π.Ε.» στο τηλέφωνο 2106300228.

Δικαίωμα Επιστροφής - Υπαναχώρησης

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε την παραγγελία σας εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ολοκλήρωσή της ακολουθώντας την παρακάτω διαδικασία:

 • Επικοινωνία το αργότερο εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την αγορά στο τηλέφωνο 2106300228 ή με email στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@comfuzio.gr
 • Το προϊόν είναι απαραίτητο να βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση (συσκευασία, οδηγίες και τυχόν παρελκόμενα), χωρίς να έχει ανοιχθεί και χρησιμοποιηθεί.
 • Το προϊόν είναι απαραίτητο να συνοδεύεται από όλα τα απαραίτητα έγγραφα που αποδεικνύουν την συναλλαγή (απόδειξη αγοράς ή τιμολόγιο).
 • Η επιστροφή της παραγγελίας μπορεί να πραγματοποιηθεί είτε με την επιστροφή της αγοράς σε ένα από τα φυσικά μας καταστήματα, είτε με την αποστολή τους με εταιρία ταχυμεταφορών, όπου επιβαρύνεστε το κόστος επιστροφής.
 • Με την ολοκλήρωση της επιστροφής μπορείτε είτε να ζητήσετε την αντικατάσταση των προϊόντων με άλλα, είτε την επιστροφή χρημάτων συμπεριλαμβανομένων και τυχόν αρχικό κόστος αποστολής, εφόσον υπήρχε.

Τρόποι Επιστροφής:

 1. Επιστροφή των προϊόντων της παραγγελίας σας σε ένα από τα φυσικά καταστήματα μας.
 2. Επιστροφή των προϊόντων της παραγγελίας σας με εταιρία ταχυμεταφορών. Σε αυτήν την περίπτωση ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες:
  • Συσκευάστε το προϊόν σε κουτί, ώστε να είναι προστατευμένο κατά την αποστολή,
  • Τοποθετήστε μέσα στην συσκευασία ένα έγγραφο με το οποίο να δηλώνετε αν θέλετε να παραλάβετε αντίστοιχο προϊόν ή κάποιο άλλο μεγαλύτερης αξίας. Όλα αυτά βέβαια αφού κριθεί το προϊόν ικανό προς επιστροφή.
  • Αποστείλετε το δέμα, μέσω εταιρίας ταχυμεταφορών της επιλογής σας υπόψιν του Τμήματος Επιστροφών στην έδρα μας «ΧΙΟΣ TOYS ΕΜΠΟΡΙΑ ΕΙΔΩΝ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ε.Π.Ε.» - «COMFUZIO», ANΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ 35, ΜΑΡΟΥΣΙ, Τ.Κ. 15122, THΛ: 2106300228. Παρακαλούμε σημειώστε ότι το κόστος επιστροφής, επιβαρύνει τον πελάτη.

Σε περίπτωση που δεν επιστραφούν εντός 15 ημερών τότε η «ΧΙΟΣ TOYS ΕΜΠΟΡΙΑ ΕΙΔΩΝ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ε.Π.Ε.» δύναται να μην αποδεχτεί την όποια επιστροφή και την αντικατάσταση.

Θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι σε περίπτωση την οποία το προϊόν δεν πληρεί τις προϋποθέσεις/όρους ως «ελαττωματικό προϊόν», θα επιστρέφεται στον αποστολέα του με χρέωση του ιδίου.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την έννοια ελαττωματικών προϊόντων και επιστροφή αυτών, μπορείτε να επισκεφτείτε τον παρακάτω σύνδεσμο: http://www.kepka.gr/Grk/Lgs/Legislation/N3043-2002.pdf

Για κάθε πληροφορία είμαστε στη διάθεση σας είτε μέσω τηλεφώνου στο 2106300228, είτε στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο της ιστοσελίδας.

Ακύρωση Παραγγελίας

Ακύρωση της παραγγελίας μπορεί να γίνει στις ακόλουθες περιπτώσεις:

 1. Πριν ολοκληρώσετε την παραγγελία σας, κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής διαδικασίας μπορείτε να κάνετε πίσω (back) και να διαγράψετε τις ποσότητες των προϊόντων από το καλάθι αγορών.
 2. Ακόμη και αν έχετε ολοκληρώσει την ηλεκτρονική σας παραγγελία αλλά δεν έχει αποσταλεί ακόμη το προϊόν μπορείτε να την ακυρώσετε καλώντας στο 2106300228 ή μέσω αποστολής email στο info@comfuzio.gr
 3. Στην περίπτωση που η παραγγελία σας έχει αποσταλεί αλλά δεν την έχετε παραλάβει ακόμα, θα πρέπει να επικοινωνήσετε άμεσα μαζί μας για να γίνει ανάκληση της αποστολής και επιστροφή σε εμάς. Η ακύρωση της παραγγελίας και η επιστροφή χρημάτων, στην περίπτωση πληρωμής με πιστωτική κάρτα, PayPal ή με τραπεζική κατάθεση γίνεται εφόσον έχει επιστραφεί η παραγγελία σε εμάς.
 4. Στην περίπτωση που έχετε παραλάβει την παραγγελία σας έχετε το δικαίωμα της υπαναχώρησης και μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας εντός 14 ημερολογιακών ημερών στο 2106300228 ή μέσω αποστολής email στο info@comfuzio.gr
 5. για να ακυρώσετε την παραγγελία σας. Ο συνεργάτης μας θα σας ενημερώσει άμεσα για τις επιλογές που έχετε. Εάν η παραγγελία σας έχει ήδη τιμολογηθεί και παρόλα αυτά θέλετε να την ακυρώσετε πρέπει να δώσετε τα στοιχεία της παραγγελία σας στο Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών στο 2106300228. Σε αυτήν την περίπτωση ισχύουν οι όροι της υπαναχώρησης όπου αναλύονται παραπάνω στην παράγραφο "Δικαίωμα Επιστροφής - Υπαναχώρησης". Η ακύρωση της παραγγελίας και η επιστροφή χρημάτων, στην περίπτωση πληρωμής με αντικαταβολή, πιστωτική κάρτα, PayPal ή με τραπεζική κατάθεση γίνεται εφόσον έχει επιστραφεί η παραγγελία σε εμάς σε άρτια κατάσταση
 6. Στην περίπτωση που έχετε παραλάβει την παραγγελίας σας και έχουν παρέλθει 15 ημερολογιακές ημέρες από την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας δεν είναι εφικτή η ακύρωσή της.

12. Τρόποι Πληρωμής

 • Πληρωμή με πιστωτική / χρεωστική κάρτα. (Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα γίνονται δεκτές μόνο VISA, MAESTRO, ELECTRON, MASTERCARD. Στα καταστήματα γίνονται δεκτές όλες οι πιστωτικές κάρτες).

 • Πληρωμή με μετρητά ή με πιστωτική / χρεωστική κάρτα στο κατάστημα.

  Επιλέξτε το προϊόν που σας ενδιαφέρει από το ηλεκτρονικό κατάστημα www.comfuzio.gr, επικοινωνήστε με το πλησιέστερο κατάστημα της περιοχής σας και ελέγξτε για την διαθεσιμότητα του. Παραλάβετε και πληρώστε με μετρητά ή/και με πιστωτική / χρεωστική κάρτα και παραλάβετε το προϊόν από το κατάστημα.

 • Πληρωμή με PayPal

 • Πληρωμή με Αντικαταβολή

  Πραγματοποιείστε τις αγορές σας και πληρώστε κατά την παραλαβή σας στον υπάλληλο της εταιρίας ταχυμεταφορών. Η αντικαταβολή επιβαρύνεται με κόστος 2€ ανά αποστολή.

 • Πληρωμή με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.

  Ακολουθώντας τις οδηγίες για την αγορά σας, επιλέξτε ως τρόπο πληρωμής την Κατάθεση σε Τράπεζα. Οι τράπεζες με τις οποίες συνεργαζόμαστε και οι λογαριασμοί είναι οι εξής:

EFG EUROBANK:

ΑΡ.ΛΟΓ.: 0026.0013.87.0200517547
IBAN: GR8302600130000870200517547

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ:

ΑΡ.ΛΟΓ.: 088/470076-74
IBAN: GR1201100880000008847007674

ALPHA BANK

ΑΡ.ΛΟΓ.:  
IBAN: GR3101401570157002330000612

Όταν ολοκληρώσετε την κατάθεση, θα σας συνιστούσαμε να μας στείλετε το αντίγραφο πληρωμής στο email info@comfuzio.gr ή με φαξ στο 2106300229, για πιο άμεση ενημέρωση και αποστολή της παραγγελίας σας. Σε αυτό είναι απαραίτητο να αναγράφεται ο κωδικός της παραγγελίας, το ονοματεπώνυμο σας καθώς και να είναι ευδιάκριτος ο λογαριασμός μας και το ποσό της κατάθεσης.

Αξιοποιείστε το web banking για πιο γρήγορη, άμεση και άνετη συναλλαγή με την τράπεζα!

Το www.comfuzio.gr, κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια να παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, αλλά παρόλα αυτά δεν ευθύνεται για τυχόν λάθη σε τιμές και χαρακτηριστικά προϊόντων και δεν μπορεί να εξασφαλίσει, ότι δεν θα υπάρξουν διακοπές λειτουργίας της ιστοσελίδας ή ανθρώπινα λάθη κατά την ενημέρωση/αναγραφή της τιμής ενός προϊόντος. Για την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα των αγορών σας καλούμε εφόσον διαπιστώσετε ότι κάποιο προϊόν προσφέρεται σε ασυνήθιστα χαμηλή ή υψηλή τιμή σε σχέση με την αγοραία αξία του, πριν προχωρήσετε στην παραγγελία του να επικοινωνήσετε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών στο 2106300228 είτε μέσω φαξ στο 2106300229, είτε στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο info@comfuzio.gr.